Hoe toe te passen voor een huwelijk licentie in Iowa

09/10/2013 by admin

Hoe toe te passen voor een huwelijk licentie in Iowa. Een van de minder onderhoudend delen van de planning van een huwelijk is springen door de juridische hindernissen. Terwijl het ontmoedigend lijken kan, is het eigenlijk heel eenvoudig. Wettig bewijs te beschikken dat u hebben voldaan aan alle van de Iowa wettelijke vereisten voor huwelijk is een huwelijk licentie, die u van de Recorder kantoor op uw hoofdplaats of stadhuis verkrijgen kunt. Zodra u uw huwelijk licentie te krijgen, bent je vrij om te krijgen gespannen. Ga als volgt te werk om het verkrijgen van een huwelijk licentie in Iowa.

Instructies

• Bepalen u in aanmerking komt voor het huwelijk. Iowa staat geen huwelijken tussen eerste neven. U kunt trouwen als je 16 of 17 jaar oud, maar u zult moeten hebben toestemming van de ouders.

• Verzamelen de nodige documenten. U moet een foto-ID, zoals een staat-afgegeven rijbewijs, evenals de informatie van uw sociale zekerheid. Als u eerder waren getrouwd, zal u moeten leveren de datum van de dood van uw voorafgaande echtgenoot, of de datum van de echtscheiding of de nietigverklaring. Als uw werden gescheiden binnen 60 dagen, brengen een kopie van het decreet.

• Ga naar de County Registrar. U vindt de locatie van uw county registrar, die huwelijk licenties, in ofwel het interne telefoonboek problemen of door het controleren van uw stad of county's website. U zult moeten om een belangeloze persoon, of getuige, meer dan 18 jaar oud te ondertekenen de licentie voor een notaris.

• Betalen de vergoeding in contanten, die over het algemeen $35 in Iowa. Na betaling van de vergoeding, invullen van het papierwerk, en tonen van uw ID, kunt u nu uw licentie om te trouwen.

• Wacht drie werkdagen. Iowa heeft een wachttijd van drie werkdagen vanaf het moment ontvangt u uw huwelijk licentie naar de tijd wanneer de ceremonie kan worden uitgevoerd.

• Trouwen. Vergeet niet om degene die de ceremonie voert te ondertekenen en de huwelijksakte terugkomen in de county registrar binnen 15 dagen na de bruiloft.

Tips & waarschuwingen

  • Uw Iowa huwelijk licentie vervalt zes maanden nadat de it is verleend.
  • Van de Recorder office moet een lijst van kapellen in het gebied.


Gerelateerde Berichten