Hoe te ontvetten & verf Metal

07/13/2013 by admin

Hoe te ontvetten & verf Metal

Als doe-het-zelvers probeert te refinish metalen oppervlakken met verf, resulteren peeling en schilferen vaak. De oorzaak is inadequaat of onjuist oppervlaktevoorbereiding. Metalen oppervlakken zijn notoir ongeschikt voor verf hechting. Als u onder-bereid metaal schilderen, verwachten welig tierende verf mislukking. Hechting van verf te bevorderen door vooraf behandelen het metaal met een speciale zuur gebaseerde primer geformuleerd met de mogelijkheid om etch metalen oppervlakken. Zodra het metaal is goed voorzien van airconditioning, een duurzame coating van toepassing, of je kan eindigen met kraken en vervagen.

Instructies

• Schrobben het metaal met een trinatriumfosfaat reinigingsmiddel, met behulp van staalwol. Spoel de buitenkant metaal, met een hogedrukspuit. Gebruik natte lompen te spoelen interieur metaal. Wacht twee tot vier uur voor het metaal om te drogen.

• Coat het schoon metaal met verzinkt metaal etsen spray primer. Bevordering van een soepele, professionele afwerking door het handhaven van een 8-inch afstand tussen het metaal en de spuitmond te allen tijde. Wacht vier uur voor de primer te drogen.

• Coat het voorbehandelde metaal met acryl spray, glazuur. Een 8-inch afstand tussen het metaal en de spuitmond te allen tijde handhaven. Wacht vier uur voor het glazuur te drogen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een roller en penseel primer en verf toepassen op grote metalen oppervlakken.
  • Verf niet unprimed metaal en de verf zal schil.
  • Gebruik geen latex, acryl- of olie inleidingen op metaal, of de definitieve afwerking zal uiteindelijk schilferen.
  • U kunt gewone latex verf op inwendige metalen oppervlakken; echter, gebruik niet die met exterieur metaal, of kraken en langzaam verdwijnende kan resulteren.
  • Zorg ervoor dat u het metaal, met behulp van een zware trinatriumfosfaat reinigingsmiddel, ontvet of hebt u problemen met hechting.


Gerelateerde Berichten