How to Make een valse geboorte certificaat voor een huisdier

04/11/2012 by admin

How to Make een valse geboorte certificaat voor een huisdier

Na de geboorte van een mens, ouders of geschenk Gevers vaak een "decoratieve" geboorte certificaat maken voor gebruik als een aandenken of cadeau om weer te geven in een Kladblok of afbeeldingsframe. Eigenaren van gezelschapsdieren, en degenen die geschenken aan eigenaren van gezelschapsdieren geven, maken vaak "fake" huisdier geboorte certificaten in DTP-software om dezelfde reden met inbegrip van niet alleen van het huisdier vitale geboorte informatie, huisdier foto en/of decoratieve afbeeldingen/tekst, maar ook informatie die kan helpen fungeren als een verwijzing moet het huisdier worden verloren of ziek.

Instructies

• Maak een bestandsmap op uw computer met een adellijke titel "huisdier geboorte certificaat" en slaat u vervolgens alle afbeeldingen die u wilt op de geboorteakte — van huisdier foto, clipart van de soort huisdier (kat, hond, rat/muis, reptielen, paard of ander huisdier) en/of generieke graphics van huisdier items zoals een hond bot, huisdier schotel of vis tank items — in de map.

• Noteer de tekst dat u op de geboorteakte wilt. Tekst van het huisdier geboorte informatie kan bevatten (de naam huisdier, datum van geboorte, plaats van geboorte, geslacht, ras, kleur, ouders namen als bekend en mens ouders namen) en/of andere informatie zoals de woorden "Geboorte certificaat," een kweker naam, contact informatie bij noodgevallen of een gedicht. Bovendien, noteer de tekst die u wilt gebruiken op de geboorte certificaat met betrekking tot deze informatie. Bijvoorbeeld, schrijf de tekst die in een zin stijl "(koosnaam) werd geboren op (datum van geboorte) te (plaats van geboorte) ouders (ouders namen)" of als lijn-door-lijn informatie:

"De naam huisdier: (invoegen naam hier)""Datum van geboorte: (datum van geboorte hier invoegen)""Plaats van geboorte: (insert geboorteplaats hier)"

• Open een programma voor desktoppublishing en selecteer een certificaatsjabloon. Selecteer een lege certificaat of een met een vooraf ontworpen achtergrond illustraties of afbeeldingen. Als u een certificaat met vooraf ontworpen achtergrond illustraties wilt en geen sjabloon kunt in het programma voor desktoppublishing vinden, ga naar een website die biedt gratis huisdier of algemene certificaat sjablonen, review de verschillende opties, download de een u wilt en open vervolgens de sjabloon in uw programma voor desktoppublishing.

• Een tekst of afbeeldingen verwijderen uit de sjabloon dat u niet wilt (indien van toepassing) en vervolgens uw eigen afbeeldingen en tekst desgewenst invoegen. Bewerken (bijsnijden, formaat wijzigen, kleuren, lettertype aanpassen, toevoegen van speciale effecten of randen) zo nodig.

• Het huisdier geboorte certificaat op gewone of speciale (bijvoorbeeld, perkament, kaart, voorraad of gecoate) papier afdrukken.

• Versier de geboorteakte zoals gewenst. Bijvoorbeeld, wijzen op de woorden "Geboorte certificaat" met schone-tipped gekleurde of metallic markeringen of toe te voegen authenticiteit met een "officiële kijken" reliëf goud, koper of zilver zegel-stijl sticker.

Tips & waarschuwingen

  • Als u harde kopieën van beelden hebt, de beelden naar uw computer met behulp van een scanner scannen of scan van de beelden in een detailhandel foto kiosk, opslaan op een externe harde schijf en vervolgens uploaden naar uw computer.


Gerelateerde Berichten