Hoe te voegen kaarten to "Deer Hunter 2005"

03/31/2017 by admin

In 'Deer Hunter 2005,' bieden aangepaste kaarten extra jacht locaties voor degenen die een uitdaging willen na de oorspronkelijke zes locaties van het spel hebben veroverd. Aangepaste kaarten worden gemaakt door spel gebruikers. De kaart makers combineren functies zoals land indeling, weer en het type en aantal herten maken ideale jachtgebied voor andere spelers om van te genieten. Vele kaart makers plaatsen hun inhoud online voor anderen om te downloaden. Deze aangepaste kaarten mag worden afgespeeld na een korte installatieproces.

Instructies

• Downloaden van de kaarten die u willen zou gebruiken en unzip de bestandsmap indien nodig. De kaart-bestanden moeten hebben een. SPK bestanden met de extensie. Markeer alle bestanden die u wilt gebruiken, klik vervolgens met de rechtermuisknop op hen en kiest u 'Kopiëren'.

• Klik op de Windows "Start"-menu, dan opent u 'Mijn Computer'. Open het station C, dan "programma bestanden." Open de map "Atari", vervolgens "Deer Hunter 2005", dan "Game."

• Klik met de rechtermuisknop op de "Customlevels" map, dan kies "Plakken." De kaarten zijn nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.Gerelateerde Berichten