Hoe te het vertrouwen weer op te rakelen

06/10/2013 by admin

Hoe te het vertrouwen weer op te rakelen

Als u uw vertrouwen geschonden hebt gehad, kan je het gevoel dat u nooit opnieuw zal vertrouwen. Dit hoeft niet het geval te zijn, hoewel. Kunt u uw vermogen om het vertrouwen te herstellen, maar het kost tijd en inspanning. Vertrouwen bouwen niet zelf; u moet maken van een gecoördineerde en consistente inspanning om het te bouwen. Zo, moet u in te zetten voor dagelijkse stappen die zal u meer vertrouwen en beter bereid zijn om het vertrouwen weer verder gaan met je leven te herwinnen uw geluk.

Instructies

• Praat met de persoon die je verraden. Als de relatie is wil blijven, moet dit een tweerichtingsverkeer: terwijl u nodig hebt om te praten over hoe je je voelt, moet hij actief luisteren en je gevoelens aan boord.

• Kijk naar jezelf. Terwijl er geen excuus is voor verraden uw vertrouwen, is het ook waar dat dingen niet in een vacuüm plaatsvinden. Als uw partner u verraden, moet u kijken naar de onderliggende kwesties in de relatie die hem het gevoel maakte alsof het was oke voor hem om dit te doen.

• Denken over de vraag of de persoon die u verraden echt geïnteresseerd bent in vooruit. U moet zitten kundig voor zeggen tussen lippendienst en een werkelijke verlangen om te wijzigen; Als u zin de voormalige, moet je waarschijnlijk denken over beëindiging van de relatie.

• Vertel uw partner dat hij nodig heeft om vertrouwen terug te winnen in plaats van het aan hem hebben gegeven. Je kunt zeggen u vertrouwt hem na een gesprek, maar je niet echt. Integendeel, hij nodig heeft om aan te tonen van een verbintenis tot uw relatie en uw vertrouwen door middel van dagelijkse en concrete acties die zijn gebaseerd op de discussies die u had. Deze acties moeten de onderliggende relatieproblemen aanpakken.

• Geef jezelf de tijd. U zal niet vertrouwt hem opnieuw onmiddellijk. Integendeel, als hij weer een poging brengt en de concrete veranderingen maakt hierboven vermeld, vertrouwen zal langzaam groeien terug. Zo niet worden verrast als u nog steeds twijfels na een week of zelfs een maand hebt. In de tijd, maar zult u beseffen dat uw vertrouwen heeft geweest opnieuw in de actualiteit en uw relatie vooruitgang kan boeken.Gerelateerde Berichten