Hoe dunne verf voor een kwart-sproeier

01/30/2013 by admin

Verf dunner neemt meer kunst dan wetenschap, zoals elke fabrikant een verschillende recept voor verf heeft. De verf samenstelling is van invloed op hoe het verdunt en sprays, zodat u kan nodig zijn om te doen sommige tests om de juiste dikte. Controleer altijd het label vóór de aankoop van verf voor uw spuittoestel. Sommige verven zijn niet bedoeld om te worden verdund helemaal, en sommige vereisen speciale verdunners, die het etiket wordt aangegeven. In het algemeen, vereisen de latex verf water als een dunner, terwijl olie-gebaseerde verven commerciële verdunners of minerale geesten moeten.

Instructies

• Plaats een metalen zeef zodat het rust op de top van een grote, schone emmer. Dit kan een twee - of vijf-gallon emmer, afhankelijk van hoeveel verf moet u te dun.

• Grondig roer uw unthinned verf en giet het door de zeef, te laten afwateren in de grote emmer. Doe dit met alle de verf die u gebruiken voor uw project, wilt als u nodig hebt om te mengen het allemaal in een keer voordat parceling het uit in de 1-qt.-spuittoestel beker. Dit zorgt voor een zelfs mix gedurende het hele project.

• Lees de verf spuittoestel instructies en de verf kunt label om te zien of of specifieke dunner wordend instructies. Het label verf krijgt u het beste idee van een dunner-naar-paint-verhouding. De sproeier instructies bevatten een methode van het testen van de verf met een zeef kop, opgenomen met uw spuittoestel.

• Roer in de dunner volgens uw instructies. Als je geen instructies vinden, een kleine hoeveelheid dunner giet en roer het grondig, dan giet het mengsel in uw kopje spray en schilderen van een test omgeving, zoals een stuk karton.

• Reinig de sproeier grondig na iedere test totdat je de juiste dikte.

• Roer uw verf ruim vóór elke keer dat u de quart spuittoestel cup vullen. Dit zal houden uw verf en dunner gelijkmatig verspreid over het project.

Tips & waarschuwingen

  • Uw verf te veel dunner maken het minder ondoorzichtig en langzamer te drogen.
  • Draag altijd beschermende kleding bij het spuiten van verf, met inbegrip van voldoende Long bescherming zoals een Tekenmasker of een gasmasker.


Gerelateerde Berichten