Cantate ideeën

06/27/2013 by admin

Cantate ideeën

Een cantate is een compositie voor ten minste één stem samengesteld met duetten, koor en solo's gezongen met instrumentale begeleiding. Bach samengesteld veel cantates gedurende zijn muzikale carrière, en veel van zijn gepubliceerde cantates kunnen online worden gevonden. Online mediakanalen, zoals YouTube, hebben vele cantates geüpload om te helpen jump-start enkele ideeën voor het samenstellen van cantates.

Instrumentatie

Elk type van instrumentatie kan worden gebruikt in een religeuze cantate gecomponeerd. Begin met het schrijven van muziek voor een instrument dat u weet dat u wilt opnemen. Zelfs als het eerste instrument geschreven niet een groot deel, zal het helpen om de cantate begon. Bijvoorbeeld, als u weet dat u wilt opnemen van een piano, kunnen een piano ritme of melodie de basis van de cantate als een geheel. Elke instrumentatie kunt starten op elk gewenst moment tijdens de cantate stuk, leningen unieke instrumentale kenmerken die gaas goed met andere instrumentatie of vocale delen.

Vocale

Zang kunnen dragen de melodie of helpen dragen de melodie in een religeuze cantate gecomponeerd. Zang die aan het begin van een cantate beginnen kunnen elk dynamisch, afhankelijk van wat de cantate is over. Bijvoorbeeld, als u uw cantate "A rustige berg," de vocale dynamiek van begin titel soft met zang die uitdrukking geven aan de afbeelding kan worden presenteert de titel. Als uw cantate is getiteld "De rivier Screams", bijvoorbeeld, een opening vocale dynamiek luid kan zijn dat het idee van een schreeuwende rivier vangt. Als een cantate hoofdzakelijk uit vocale lijnen bestaat, probeer muziek rond de vocale regels schrijven als een manier om te begeleiden de zang.

Cantate titels

Maken van titels voor een cantate moet leuk en niet gedwongen. Titels kunnen worden gemaakt als gevolg van de muziek geschreven of kunnen worden beschouwd voordat een stuk is geschreven. Ongeacht welke methode, het is een proces dat duurt om te ontwikkelen. Gebruiken om bij te houden ideeën, een notebook of tekstverwerker-bestand op uw computer om de datum en ideeën voor cantate titels of onderwerpen. In een plek een lopend lijst bijhoudt en vaak bijwerken zodat er is een overvloedig getal van ideeën om te helpen vorm de juiste titel.

Prestaties

Afhankelijk van de onderdelen van uw cantate, houd audities voor elk instrument en vocale stuk. Als u niet alle delen in het stuk speelt, zullen het noodzakelijk om te vinden van de juiste muzikanten die begrijpen uw stuk, hoe elk instrumentale en vocale lijnen samen werken en wat het stuk is als gevolg van over het geheel genomen. Bijvoorbeeld, als u schreef twee trombone delen, moet u dat adres in trombone audities en vragen de muzikanten welk deel ze voelen zich meer comfortabel spelen.Gerelateerde Berichten