Bijwerkingen van revolutie in Kittens

06/13/2014 by admin

Bijwerkingen van revolutie in Kittens

Revolutie is een actuele behandeling voor katten en kittens, die helpt voorkomen dat vlooien, mijten van het oor, heartworms, spoelwormen en haakwormen. Hoewel bijwerkingen ongebruikelijk, als met eventuele medicatie zijn, kan revolutie bijwerkingen in bepaalde dieren die gevoelig voor de actieve ingrediënten zijn hebben. Weten de mogelijke bijwerkingen van revolutie zal helpen u beslissen als uw katje medische aandacht nodig voor een reactie heeft.

Haaruitval

Revolutie wordt topisch toegepast op de achterkant van uw katje nek. Zodra de medicatie wordt toegepast, wordt het geabsorbeerd door zijn huid en in zijn bloed. Sommige dieren hebben gevoeligheid op de site van de toepassing. Ziet u uw katje haar rond het gebied te verliezen. Volgens Pfizer Animal Health ontwikkelen uw katje kan ook irritatie van de huid ook. Zijn huid kan worden rode en ontstoken, of het kan beginnen te droog en vlok, vergelijkbaar met roos. Zijn huid kan worden jeukende, en je kan hem krabben op het merken. In extreme gevallen, kunnen netelroos of striemen optreden.

Kwijlen

In het algemeen zal uw dierenarts aanbevelen toepassing revolutie aan de basis van uw katje nek waar ze het niet bereiken. Echter, als ze erin slaagt te likken de toepassing site en innemen van de medicatie, kan zij beginnen te kwijlen. Kwijlen is meestal niet ernstig en duurt slechts terwijl de medicatie in haar mond is. Als kwijlen blijft of erger wordt, moet u contact opnemen met uw dierenarts.

Problemen met de spijsvertering

Het is niet ongewoon voor een dier met gevoeligheid voor revolutie te ontwikkelen tot een aantal eten of digestieve problemen. Sommige dieren kunnen lijden onder een gebrek aan eetlust. U ziet dat uw katje weigert te eten of heel weinig eet. Kittens kunnen ook ontwikkelen braken of diarree. Soms krijgen diarree bloed in het. Als uw katje een digestief of eetstoornissen ontwikkelt, neem dan onmiddellijk contact op met uw dierenarts. Volgens de website van huisdier onderwijs, kan diarree leiden tot uitdroging, die een ernstig probleem voor uw katje zou kunnen zijn.

Dood

Revolutie is bedoeld voor kittens acht weken of ouder. Als u de medicatie aan een kitten minder dan acht weken oud beheert, loopt u het risico voor meer ernstige bijwerkingen. Volgens Pfizer Animal Health, hoewel de dood een zeldzame neveneffect van de revolutie is, de onrijpe organen van zeer jonge kittens gewoon niet verwerken de medicatie correct, en ze meer bijwerkingen dan de oudere dieren zal oplopen.Gerelateerde Berichten