Hoe krijg ik een kopie van een ontbinding van het huwelijk

12/02/2016 by admin

Hoe krijg ik een kopie van een ontbinding van het huwelijk

Een ontbinding van het huwelijk, meestal aangeduid als een echtscheiding, eindigt volledig een burgerlijke Unie. Na de juridische scheiding concludeert proces: een definitief besluit wordt afgegeven aan beide echtgenoten. Dit decreet lost het huwelijk en nodig is om voor afzonderlijke onderhoud zoals naamwijzigingen, kind bewaring en eigenschap divisie. Slechts één exemplaar van de echtscheiding wordt gegeven aan elk van de echtgenoten na de uitspraak finaliseren. Als deze documenten verloren gaan, kunnen alleen de ex-echtgenoten extra exemplaren verkrijgen.

Instructies

• Bezoek de county courthouse waarin de ontbinding van het huwelijk plaatsgevonden heeft. Beide echtgenoten hoeft niet moet aanwezig zijn om de informatie te vragen.

• Vul het papierwerk een kopie van de definitieve echtscheiding aanvragen. U moet de volledige namen en adressen van beide echtgenoten op het moment van de echtscheiding, evenals de vrouw meisjesnaam en de locatie en datum van het huwelijk. De reden dat u de informatie en het dossiernummer van echtscheiding aanvraagt kan worden verlangd. Niet ondertekent het formulier nog, zoals sommige rechterlijke instanties uw handtekening in het bijzijn van de griffier vereisen.

• Het papierwerk, samen met uw foto-ID, terug naar de griffier. De formulieren met uw volledige wettelijke naam te ondertekenen. Hij maakt een kopie van uw identiteitskaart kunnen toevoegen aan het formulier.

• De toepasselijke vergoedingen betalen voor een kopie van de ontbinding van het huwelijk decreet. Dit zal variëren van staat tot staat. De griffier krijgt de tijd die uw exemplaar beschikbaar zal zijn. Sommige kantonrechtbanken bieden de kopieën onmiddellijk terwijl andere de formulieren voor u stuurt. Dit varieert op locatie.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook contact opnemen met de beslissingsstaat belangrijke archieven kantoor. Gewoon uitprinten van de aanvraag vormen of schrijf uw verzoek met de hierboven vermelde informatie, voeg een kopie van uw ID en e-mail naar het adres vermeld. Zorg ervoor dat alle toeslagen en een voorgeadresseerde, gefrankeerde envelop op te nemen.
  • Als u contact opneemt met belangrijke archieven, kan alleen de staat waarin de echtscheiding plaatsvond kopieën van de ontbinding van het huwelijk decreet bieden.


Gerelateerde Berichten