How to Deal met een slechte ouder

04/07/2013 by admin

How to Deal met een slechte ouder. U kunt kiezen wie bevriend te, maar uw gezin is stuwkracht op u. Uw ouders kunnen worden verward, verslaafd aan stoffen, gewelddadig of gewoon stom. Het is een taaie pauze om te groeien met een slechte ouder, maar je kunt omgaan met een slechte ouder door te werken aan uzelf en uw perceptie van de wereld.

Instructies

• Begrijpen dat elke familie sommige stress heeft. Je denkt misschien dat u de enige in de wereld met een slechte ouder bent. Er zijn veel kinderen en volwassenen die te maken hebben met een slechte ouder.

• Ga naar advisering, vooral als uw gezin ernstige problemen heeft. Omgaan met geweld of alcohol kunnen te groot voor u te behandelen op elke leeftijd. Als je minderjarig bent, vraag om hulp van een volwassene dat u vertrouwt en als u bent een volwassen, vinden een counselor die u kan helpen omgaan met uw traumatische kindertijd.

• Beheer uw stress op een gezonde manier. Er is geen reden om te geloven dat u in uw ouders voetsporen volgen moet. In plaats van aanneming van hun maniertjes of karaktertrekken, omgaan met een slechte ouder door het hebben van uw eigen afzonderlijke waarden en oefening of een andere afzet omgaan met familie stress.

• Praat met je ouders. Als de situatie dat je merkt dat je in is klein genoeg om te gaan met in gesprek, je ouders zitten en vertel hen over je gevoelens. Soms vergeten uw ouders dat u uw eigen persoon met uw eigen adviezen bent en een goed gesprek helpt.

• Compromis met je ouders. Staking een deal die schijnt eerlijk aan u en helpt u bij het voldoen aan de beperkingen en vereisten je ouders hebt ingesteld. Als je ouders slecht op loslaten, of vertrouwen van op u zijn, volg dan de regels totdat u hebben hun vertrouwen terug te winnen.

• Spreken in een kalme manier. Bij de behandeling van een slechte situatie met je ouders, proberen te blijven kalm en onthouden schreeuwen. Dit is de beste manier om Houd een niveau hoofd en explosieve argumenten voorkomen.Gerelateerde Berichten