Hoe om te oefenen een kat

05/11/2012 by admin

Uw kat gezond te houden is de beste manier om ervoor te zorgen een lange levensduur. In het algemeen, katten zijn niet genomen buiten voor wandelingen als honden zijn. Maar er zijn een paar verschillende dingen die je doen kunt om uw kat de broodnodige oefening die ze moet blijven passen geven. Met een paar kat speelgoed artikelen en een beetje creatief denken hebt je een heleboel andere oefening speelgoed. Spelen met uw kat dagelijks zal helpen bevorderen van een gezondere en langere leven.

Instructies

• Aankoop kat speelgoed met veren of tekenreeksen gekoppeld aan het einde van een lange, kunststof stok. Begin door het bewegen van het speelgoed op de vloer, en vervolgens het speelgoed van flick om uw kat te rekken en springen om te vangen.

• Start de kat speelgoed de trappen op en af. Deze krijgt de kat uit te voeren en klimmen (en u zult geven jezelf een beetje oefening zo goed). Of sleep het speelgoed langs achterkant van de Bank of een stoel.

• Bevestig het speelgoed aan de bovenkant van een kat boom. Hierdoor zal de kat springen, klimmen en te krijgen op het, uitoefening van zijn rug en schouder spieren rekken.

• Sla de doppen van uw lege melkpakken. Drop de caps op een hard oppervlak voor uw kat. Horloge als hij wordt uitgevoerd, springt en snelle penbewegingen van de caps over.Gerelateerde Berichten