Utah staatswetten Booster Seat

06/18/2013 by admin

De Raad van de veiligheid van de Utah is verantwoordelijk voor het opleiden en informeren van de burgers over de booster seat wetten die in de staat van Utah gelden. Booster seat wetten betrekking hebben op kinderen in Utah tot de leeftijd van 8. Booster seat wetten zijn belangrijk voor de bescherming van kinderen die te groot zijn voor regelmatige autostoelen, slechts stilstaand nood STOELVERHOGERS om de juiste plaatsing van de veiligheidsgordels.

Basisvereisten

Kinderen die jonger dan de leeftijd van 8 zijn moeten worden in een auto stoel of booster stoel, tenzij zij ten minste 57 inch groot. Als ze 57 inch hoog zijn, moet zij in een positie in de auto die een ronde en een schouderriem heeft. STOELVERHOGERS op elke leeftijd zijn aanvaardbaar, indien de booster seat betrekking heeft op die leeftijd. Het is over het algemeen veiliger, om te worden in een booster nadat het kind ten minste 40 lbs. is STOELVERHOGERS moet ook wel in een positie waar een heupgordel en schouderriem aanwezig zijn. Als geen positie beschikbaar die zowel schoot en schouder gordels heeft, kinderen kunnen zitten in een positie met alleen de heupgordel, zonder de booster.

Verantwoordelijkheid

De bestuurder is verantwoordelijk voor kinderen in de auto. Als gestopt door de rechtshandhaving, kan het stuurprogramma een boete van maximaal $45, vanaf September 2010, ontvangen voor elk kind dat is in strijd met de wet booster. In carpool situaties, de bestuurder is nog steeds degene die verantwoordelijk is, niet de ouder, dus zorg ervoor dat u beschikt over een booster voor elk kind dat u vervoert.

Organisaties

Organisaties ontvangt geen uitzonderingen in de staat van Utah. Elk voertuig dat veiligheidsgordels volgens federale wet moet moet juiste kinderzitjes.

Vrijstellingen

De wetten van de veiligheid van het kind in Utah hebben vrijstellingen. Bussen en voertuigen die vóór 1967 niet verplicht zijn tot veiligheidsgordels zijn aangebracht, daarom zijn zij vrijgesteld van dragen van de veiligheidsgordel wetten. Medische vrijstellingen kunnen worden gemaakt met een notitie of controle van een arts met vermelding dat het kind een beperking kan niet vanwege medische of fysieke problemen dragen. Ook, een kind jonger dan leeftijd 8 dat meer dan 100 kg weegt is vrijgesteld van de wet van kindergordels.Gerelateerde Berichten