Hoe om te kleuren schaduw een tekening Tulip

03/10/2015 by admin

Hoe om te kleuren schaduw een tekening Tulip

Brede, holle tulip bloemblaadjes lijken donkerder van kleur in het midden als gevolg van schaduwen veroorzaakt door hun kromming. Door het geleidelijk arcering in zwart of een donkerder versie van de kleur die wordt gebruikt in de petal te vullen kunt u schaduwen in kleur illustraties. U kunt een afbeelding in lagen, schaduw beginnen met geleidelijke kleuren dan gaan over donkere gebieden herhaaldelijk totdat u de gewenste kleur concentratie wordt bereikt.

Instructies

• Identificeer de onderdelen van elk zichtbaar bloemblad dat donkerder moet. Hoewel arcering met zwart een optie is, is het niet zo visueel aangenaam als arcering met een kleur. Kies kleuren die donkerder versies van de kleur die u gebruikt voor het maken van de bloem basiskleur. Als alternatief, u kunt dezelfde kleur voorwaarde dat u alleen de petal gekleurd licht.

• Beginnen met arcering op de cup van de bloemblad, die dicht bij de bodem. Uw petal moeten een curve dicht bij de bodem van de bloei--dit is de Beker van de petal. Beginnen met kleuren in dit gebied, houden de vorm van de donkerder, schaduwrijke zijn vergelijkbaar met die van de bloem.

• Concentreer je kleur op de cup en het geleidelijk verdwijnen in de basiskleur van het blaadje. Schaduwen en arcering zijn geleidelijke, en moeten in-en uitfaden.

• Blijven om terug te gaan naar het meest holle gedeelte van de petal telkens die u arcering aan de petal toevoegen. I is de donkerste punt en vergt meerdere "layers" van kleur die donkerder is dan andere gearceerde gebieden. Laat de bovenrand van de bloemblaadjes lichter van kleur.

• Schaduw overal een bloemblaadje heeft betrekking op een ander petal. Sommige bloemblaadjes mogelijk niet helemaal zichtbaar. Overal overlapt een bloemblaadje een ander, schaduw op de rand van het bloemblad dat wordt gedekt. Dit zijn de enige schaduwen die mogelijk zo donker als de arcering op de koppen van de bloemblaadjes.

• Schaduw bloemblaadjes op de achterkant van de bloem donkerder, sinds bloemblaadjes in de voorkant duistere weergave van hen.Gerelateerde Berichten