Schadelijke levensmiddelen voor grijze eekhoorns

05/12/2014 by admin

Schadelijke levensmiddelen voor grijze eekhoorns

Een grijze eekhoorn van natuurlijke dieet bestaat uit vruchten, noten en zaden. In een natuurlijke habitat verbruikt het zelden vlees van welke aard, tenzij er geen noten en zaden gevonden. Wanneer het leven van mens op mens, zal grijze eekhoorns aanpassen aan het eten zo ongeveer alles wat die zij achterhalen uit Prullenbak vaten. Links over menselijke levensmiddelen hot-dog, zoals broodjes, aardappels, chips, pizza en donuts zijn niet natuurlijk voor een eekhoorn en zijn potentieel schadelijk voor zijn gezondheid.

Schadelijke levensmiddelen

Eekhoorns zich aanpassen aan het plunderen Prullenbakken.

Vele schadelijke levensmiddelen zijn niet schadelijk, omdat ze zijn giftig, maar omdat ze het natuurlijke evenwicht van de eekhoorn lichaam verstoren. Een eekhoorn zal eten pizza, aardappels, chips en andere menselijke restjes omdat overvallen Prullenbakken gemakkelijker is dan zoeken voor noten. Deze voedingsmiddelen verstoren de natuurlijke vertering van de eekhoorn resulteert in gewichtsproblemen, problemen van de bloeddruk en zelfs de natuurlijke ontwikkeling van de pelt. Dit alles draagt bij tot het verkorten van een eekhoorn leven.

Zout

Grijze eekhoorns verbruiken natuurlijk zout in kleine doses, dat is prima voor hun gezondheid. Ze krijgen het natuurlijk van veel van de noten die ze eten, maar te veel zout kan ervoor zorgen dat een vroege dood. Gelijkaardig aan de gevolgen ervan voor mens, teveel zout voor een eekhoorn is van invloed op haar hart, verhoogt de hartslag en verhoogt de bloeddruk. Buitensporige zout voor een eekhoorn komt in de vorm van gezouten pinda's, chips en andere menselijke levensmiddelen met een hoog in zout.

Suiker

Suiker heeft veel van dezelfde effecten op eekhoorns omdat daarin bij de mens. Eekhoorns verbruiken natuurlijk kleine hoeveelheden suiker in de natuurlijke vruchten en noten die ze eten. Echter, overtollige suikers verhoging van het natuurlijke bloed-suiker niveau in een eekhoorn net als in een mens. Verhoogde bloed-suiker oorzaken buitensporige gewichtstoename. Een vet eekhoorn is minder waarschijnlijk om te voorkomen dat roofdieren dan een eekhoorn met een slankere gezonder gewicht. Buitensporige suiker klompen ook slagaders, goede doorbloeding te beperken.

Pinda 's

Pinda's alleen zal niet geven een grijze eekhoorn alle van de vitaminen en mineralen nodig voor haar gezondheid. Een pinda dieet kan leiden tot zwakke gezichtsvermogen, die verhindert dat het opsporen van roofdieren. Een dieet van strikt pinda's zal ook de juiste groei van de pelt remmen. Een eekhoorn steunt op haar pelt het om warm te houden en een dunne pelt zou kunnen leiden tot bevriezing tot de dood in zeer koud weer.Gerelateerde Berichten