Doelstellingen voor muzieklessen

04/08/2013 by admin

Doelstellingen voor muzieklessen

Zoeken naar de juiste muziekleraar kan soms frustrerend zijn, vooral als lessen zijn niet goedkoop. Veel instructeurs zijn traditionele en inflexibele, of niet-traditionele en ook ongeorganiseerd een grondige muzikale onderwijs te verstrekken. Door duidelijk identificeren uw doelstellingen en verwachtingen, vergroot u uw kansen op het vinden van de juiste instructeur zonder dat je geld uitgeven aan de verkeerde leraar eerst.

Muziektheorie

Ongeacht het soort instrument of genre omvatten muzieklessen ideaal een door onderwijs in muziektheorie--standaard muzikale elementen, zoals ritme, tempo, meter, melodie, harmonie, het systeem van de 12-tone, schalen, modi, arpeggio's, sleutel handtekeningen, de cyclus van kwinten, de cyclus van kwarten, theorieën en conventies van akkoorden progressies, soorten schriftelijke notatie en andere informatie met betrekking tot de oprichting en de samenstelling van muziekstukken. Percussie leren, echter meestal niet studenten dat veel elementen aan gerelateerde Toon, maar in plaats daarvan zich meer richten op tijdwaarneming. Lessen moeten ook instructie in de lezing van muziek, inclusief de mogelijkheid om "gezicht lezen," wat betekent om te lezen een stuk muziek als je het speelt opnemen.

Technisch meesterschap

Spelen technieken rang als het vlees en aardappelen van muzikale opvoeding. Voor spelers van fretted snaarinstrumenten zoals de gitaar en bas betekent dit leren elke noot op de toets; handposities voor de vormen van verschillende schalen en akkoord vormen; piekeren technieken zoals hammer-ons, pull-offs, glijbanen, bochten en trillers; en plukken technieken die betrekking hebben op de pick, de vingers of beide. Studenten leren deze technieken door middel van oefeningen en liedjes stap voor stap onderwezen door de instructeur.

Mechanische kennis

Muziek instructie omvat hoe te verzorgen, onderhouden en repareren van instrumenten, terwijl zangers hoe leren te voeden en verbeteren van de gezondheid van hun stembanden. Instructeurs moeten tonen voor gitaristen niet alleen hoe te restring hun instrumenten, maar ook hoe u de intonatie door een combinatie van bridge en truss rod aanpassing, en zelfs hoe te repareren een verwrongen nek. Houtblazers instructie dekt schoonmaak instrumenten, identificeren van de defecte stukken en vervanging van onderdelen.

Prestaties vaardigheden

Podiumprésence en wijze, met inbegrip van hoe om te gaan met plankenkoorts, behoren tot de vaardigheden van de prestaties benadrukt in muzikale opvoeding. Studenten moeten leren een veelheid van nummers of stukken toe te voegen aan hun muzikale "CV". Bijvoorbeeld, gitaar leerlingen zal genoeg nummers dat--moeten ze auditie voor een positie in een cover band--ze hebben een aanzienlijke catalogus waaruit u kunt kiezen.Gerelateerde Berichten