Hoe om te voorkomen dat bende betrokkenheid

03/13/2014 by admin

Terwijl er geen universele definitie van wat een bende is en wat bende-gerelateerde gedrag is, de bendeleden neiging om bepaalde kenmerken gemeen. Deze kenmerken zijn deelname aan illegale activiteiten, de vorming van collectieve identiteiten en problemen op school. Ouderlijke betrokkenheid en bewustzijn is een cruciale afschrikmiddel die bende deelname kan voorkomen. Rekening houdend met uw tiener betrokken buitenschoolse activiteiten en vrijwilligerswerk, alsmede tot vaststelling van relaties met zijn of haar leraren, helpt vrienden en hun ouders ook.

Instructies

• Praat met uw tiener. Laat hem of haar weten wat uw verwachtingen zijn en welk gedrag is of niet is toegestaan in uw huishouden. Opbouwen van een relatie gebaseerd op vertrouwen, is respect en begrip de sleutel. Gezien het feit dat tieners die niet van sterke relaties met hun families meer kans om te worden betrokken in bende activiteit zijn, is gewoon praten met uw kind een van de beste manieren om te voorkomen dat de betrokkenheid van de bende.

• Helpen uw tiener zoeken buitenschoolse activiteiten deel te nemen aan. Of het nu een sport, club of extra klasse, zal bezig houden van uw tiener helpen voorkomen dat bende betrokkenheid. Uw tiener om vrijwilligerswerk te bevorderen. Wanneer uw tiener is het helpen van anderen en het maken van een verschil in de Gemeenschap, zullen hij of zij minder geneigd om te zwichten voor peer druk of hangen met tieners die betrokken bij illegale activiteiten zijn. Vrijwilliger kansen bestaan op de lokale dierlijke schuilplaatsen, voedsel schuilplaatsen, scholen en kerken. Als uw tiener is geïnteresseerd in mentorschap, heeft grote broers grote zusters een moeite waard mentoring programma waarmee hem of haar te helpen een jongere kind slagen.

• Aandacht besteden aan wie uw tiener met samenwerkt. Het is belangrijk om te weten wie zijn of haar vrienden zijn. Praat met uw tiener vrienden elk moment dat je een kans krijgt. Ook een inspanning leveren om te leren kennen van de ouders van deze vrienden.

• Weet de waarschuwingsseinen van bende betrokkenheid. Deze omvatten plotselinge veranderingen in academische prestaties voor de slechter, veranderingen in mededeling gewoonten, problemen met vrienden of vreemd gedrag. Wees niet bang om aan te pakken een van deze kwesties met uw kind.

• Stellen een programma op uw tiener school. Werken met leerkrachten, andere ouders en de lokale politie voor het hosten van een gebeurtenis waarin de negatieve gevolgen van de betrokkenheid van de bende. Indien mogelijk, vinden een gastspreker die vroeger een bende deelnemer en laat hem of haar detail de ervaring.Gerelateerde Berichten