Instructies voor de Meiko Aquarium Pomp

06/13/2012 by admin

Bent u geinteresseerd in het geven van uw vissen een gezonde lease op leven, is het installeren van een luchtpomp op uw aquarium essentieel, zelfs als u slechts een enkele vis in een vissenkom. Meiko maakt allerlei luchtpompen. Sommige pompen, zoals die voor een goldfish bowl, hebben een luchtuitlaat voor een enkele mousseur en zijn eenvoudig te installeren. Anderen zijn meer krachtig en maar liefst acht verkooppunten van de lucht voor een grotere, meer levendige aquarium kunnen leveren.

Instructies

• Plaats uw luchtpomp achter of naast uw aquarium. Raak niet de pomp nat.

• Bevochtig de spuitopeningen van de outtake op uw Meiko luchtpomp. Schuif over de buis voor elk van uw toebehoren, gesneden lengte waarmee de buizen te bereiken van de locatie van het stuurventiel, meestal gevonden langs de achterste rand van het aquarium. Sluit de andere uiteinden van deze buizen aan de inname-poorten op uw control ventiel.

• Snijd de slang tot een formaat voldoende voor uw accessoires aan de onderkant van uw aquarium van waar uw regelventiel wordt geplaatst. Deze buizen aan de outtake poorten op het stuurventiel koppelen.

• Bevestig uw accessoires en lucht stenen aan de andere uiteinden van deze laatste buizen en plaats ze waar zij zal worden gevestigd in uw tank.

• Sluiten de kleppen op uw control ventiel, boven elke poort mondstuk. Normale luchtstroom wordt uitgevoerd wanneer de klep besturingselementen zijn afgestemd op de buis. Luchtstroom wordt gestopt wanneer de besturingselementen worden omgezet naar de kant. Sluit alle de kleppen en uw stuurventiel plaatsen waar u hebt gekozen om het te vinden.

• Een shoestring-grootte lus in uw stopcontact, in de buurt van de luchtpomp, en veilig met een twist stropdas maken. Dit maakt een infuus-lus die water van rollen op uw voedingskabel zal houden.

• Sluit uw Meiko luchtpomp op stopcontact en laat de kleppen op elk van uw air-buizen op het stuurventiel.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de grootte van de juiste pomp beluchten van uw aquarium kiezen. Als u met een vissenkom werkt, krijgen een kleine pomp met slechts één of twee lucht outtakes. Als u een groter aquarium heeft zorgt een meer krachtige pomp een voldoende toevoer van lucht. Tellen hoeveel items zal worden bediend door uw lucht pompen. Sommige mensen lopen een filtersysteem onder grind uit één of twee van hun lucht outtakes, evenals een paar stenen van de lucht om te helpen hun water, samen met een paar lucht gevoed accessoires zoals een bewegende duiker beluchten. Dit soort tank zou moeten een pomp met minstens vijf of zes lucht outtakes. U kunt op een kleinere tank, stekker in een lucht-steen en een lucht-gevoed, bewegende Ladenkastje. Dit zou vereisen twee outtakes.


Gerelateerde Berichten