How to Draw Max & Ruby

03/24/2012 by admin

How to Draw Max & Ruby

De show "Max & Ruby" is gericht op een preschool publiek en hebben een grote positieve invloed op uw kind kan helpen. De show is gebaseerd op een 3-jarige bunny genaamd Max, die is bekend als zeer vastberaden, en zijn grote zus, een zeven jaar oude bunny genaamd Ruby. De show leert het jonge publiek over hoe verschillen en problemen kunnen worden opgelost op een respectvolle en ondersteunende manier gebaseerd op de interactie tussen de tekens in elke aflevering. Met een handgetekende beeld van deze populaire personages voor uw jonge geitjes kan houden ze omringd door positieve boodschappen, alsook geven u een activiteit te doen met uw kinderen.

Instructies

• Vinden u en uw kinderen favoriete foto van Max & Ruby. Zorg ervoor dat het een groot genoeg versie om te zien alle nodige informatie van de personages.

• Vindt het center van uw blanco vel papier en maak een kleine mark. Dit zal helpen je weet waar te omzeilen zodat uw afbeelding wordt gecentreerd op de pagina.

• Concentreren op slechts één teken tegelijk. Begin met de bovenkant van de afbeelding op Max of Ruby's oren en werk je weg naar beneden, houdend in mening waar de tekening met betrekking tot het midden van de pagina dus beide getekende tekens is op de pagina passen en gelijkmatig worden gecentreerd.

• Langzaam en met kleine, lichte lijnen tekenen. Dit zal het gemakkelijker te wissen en het vaststellen van de regel als u een fout maakt of merken uw tekening steeds buiten proportie maken.

• Zodra uw tekening voltooid is en u tevreden met de definitieve versie bent, kunt uw markeringen en/of kleurpotloden kleur in de afbeelding in uw favoriete kleuren en hangen op de muur of in een frame.Gerelateerde Berichten