How to Beat van het derde niveau van "Scooby-Doo's griezelig gezwicht"

04/13/2014 by admin

"Scooby-Doo griezelig gezwicht" is een gratis online spel dat alleen drie niveaus heeft. Dingen beginnen met Shaggy en Scooby-Doo op zoek naar een plek om te verbergen uit een steen Maya voogd. Uw doel in het derde niveau is eenvoudig te bereiken van de uitgang van de grot, en twee items in de buurt zal helpen u bereiken van dat doel. Zodra Shaggy de nodige items in plaats krijgt, Scooby-Doo zullen hem volgen en u zult klaar bent met het spel.

Instructies

• Spelen door het spel totdat u een gesprek met Katrina Badfellow hebt. Ze laten u de afslag naar de grot hoog op de muur. Vooruit lopen en druk op de "ruimte" bar als je in de buurt van de tips om ze te grijpen.

• Druk nogmaals op "Ruimte" wanneer je tegen de grot muur te klimmen met de picks. Ga naar rechts langs de muur tot je bij een kleine richel met een schop op het. Druk op de "Ruimte" te halen van de schop.

• Klim naar links, langs de muur totdat u net onder de afslag bent. Druk op de "T" om uw actieve item naar de schop. Druk op "ruimte" en u zult de schop plaats in een hoekje in de grot muur. Shaggy wordt vervolgens automatisch de schop als springplank te bereiken de afrit gebruikt. Een kort gesprek zullen volgen en Scooby-Doo zal u automatisch via de afrit volgen.Gerelateerde Berichten