Kinderbox veiligheid

03/31/2017 by admin

Kinderbox veiligheid

Kinderbox veiligheid is van het allergrootste belang als je gaat u om kind te plaatsen in een voor elke periode. Een kinderbox is niet een oppas, echter; uw waakzaamheid als ouder is altijd vereist.

Beddengoed

De kinderbox moeten minimale of geen beddengoed erin. Dit is te wijten aan het risico van wiegendood of verstikking. Als een kind in het beddengoed of krijgt te warm gevangen krijgt, is het risico groter. Alleen gebruiken de matras voorzien van de kinderbox en zorg ervoor dat er geen gaten waar uw baby's hoofd kunnen vast komen te zitten.

Mesh

Als de kinderbox mesh zijden heeft zorgen dat er zijn geen gaten of hiaten in de Maas. Bovendien, als een van de Maas is uitgerold naar beneden, uw baby kan stik als ze wordt gevangen. Controleer altijd dat het net goed is beveiligd en gepositioneerd.

Bars

Hebt u een oudere kinderbox met houten latten of balken, zijn er voorzorgsmaatregelen die u moet overwegen. Controleer of het hout glad en zonder splinters is. Ervoor zorgen dat de bars minder dan 2 3/8 inch uit elkaar, zijn zodat je baby's hoofd niet kunnen worden geplakt.

Speelgoed

Zorg ervoor dat alle speelgoed achtergelaten in de kinderbox leeftijd passende. Laat niet teveel speelgoed binnen de kinderbox; het kan leiden tot verdringing, waardoor uw kind kwetsbaarder tot ongevallen. Ervoor zorgen dat geen klein speelgoed of kleine delen van speelgoed zijn links binnen de kinderbox omdat dit leiden verstikking tot kunnen.Gerelateerde Berichten