Een uit-van-synchronisatiefout in "Age of Mythology" voor de Mac OS

04/22/2014 by admin

Een uit-van-synchronisatiefout in "Age of Mythology" voor de Mac OS

"Age of Mythology" is een real-time strategiespel gespeeld op Microsoft Windows en Mac OS X-platforms. De serie is een spin off van "Age of Empires" en bevat veel van de dezelfde elementen, zoals het verzamelen van middelen en de opbouw van een leger. "Age of Mythology" biedt multiplayer functionaliteit online, waar u kunt de strijd van andere spelers in verschillende spel modi. De "Out of Sync" fout optreedt tijdens multiplayer wedstrijden, als gevolg van problemen met de compatibiliteit met besturingssystemen.

Mac OS X

"Age of Mythology" is beschikbaar op meerdere versies van hetzelfde besturingssysteem, zoals Mac OS X 10.5 Leopard en 10.4 Tiger. De "Out of Sync" fout optreedt als u Leopard uitvoert en spelen tegen een tegenstander met Tiger. U kunt de fout ook tegenkomen als je tegenstander een PowerPC-machine heeft en je een Intel-Mac. hebt

Software-Updates

Microsoft Game Studios vrijgegeven een nieuwe versie van het spel, "Age of Mythology" 2.0.1, die bekende problemen en bugs corrigeert. De update is specifiek voor de Amerikaanse detailhandel "Age of Mythology" spel, en niet voor buitenlandse of generieke versies. Upgraden naar 2.0.1 het netwerk probleem tussen Macs is opgelost, maar vrienden online te spelen moeten alle het installeren van de update om samen te spelen. Bovendien moet u om te upgraden naar versie 2.0 vooraf door het installeren de universele binaire applicatie.

Systeemvereisten

De systeemvereisten voor versie 2.0 verschillen van 1.0 en 1.0.1. Als u wilt het spel uitvoert, moet u een 500 MHz of snellere machine, in vergelijking met 450 MHz voor de eerdere versies. Op het minimum moet u Mac OS X 10.3.9 en QuickTime 6.4. U moet ook minimaal 256MB RAM, 1GB van beschikbare opslagruimte, een 32 MB-videokaart en een 8 x cd-rom-station. Om te spelen het spel online in multiplayer-modus, moet u een 56 Kbps-modem of LAN-verbinding.

Opslaan en Back-Up

Ter bescherming van uw inhoud, adviseert MacSoft opslaan van belangrijke spelen en het maken van back-ups voordat u de updater gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw spel niet verloren of beschadigd tijdens het bijwerkproces. Om dit te doen, de "Save Game" map naar uw bureaublad kopiëren en voer vervolgens de updater. Daarna, overdracht van de bestanden naar de map "Spel Data" in de Universal Binary toepassing. Dit is waar alle derden scenario's en opgeslagen spellen bevinden.Gerelateerde Berichten