How to Get Out van Dark schoonheid kasteel gekke dokter Lab op "Epic Mickey"

03/30/2013 by admin

Dark schoonheid kasteel is het allereerste niveau van "Epic Mickey." U begint het spel in the Mad Doctor's lab en vervolgens leren sommige basic beweegt en controles langs de weg. U zult niet Mickey's belangrijkste instrument, zijn penseel, totdat u Voltooi hiervoor de zelfstudies op dit niveau. Het spel begint met Mickey vastgebonden aan de gekke dokter tabel. Deze volgorde van animatie wordt voorzien, en u hoeft niet de optie van controlerende Mickey totdat hij de beperkingen op zijn eigen breekt. Zodra hij gratis breekt, kunt u het niveau beginnen.

Instructies

• Als Mickey is vrijgelaten uit de tabel, wordt uitgevoerd aan de rechterkant van het scherm. Klim de oprit naar de tweede verdieping.

• Spreken met het Gremlin wachten door de helling. Gus de Gremlin zal u vertellen dat u de controlepanelen in het lab te ontsnappen moet vernietigen.

• Mickey's spin aanval Smash beide bedieningspanelen gebruiken Gebruik de spin aanval, positie van Mickey naast het control panel, dan schudden de Wii remote. Nadat u het tweede paneel vernietigen, zal een kamer worden onthuld op het eerste niveau van het kasteel.

• Bezoek de nieuwe geopenbaarde kamer te halen uw eerste inbaar pin en uw penseel. Terug naar Gus, die u hoe vertellen zal met het penseel.

• Voltooi een zelfstudie over het gebruik van het penseel. De tutorial is in een gang vlakbij Gus, en u zult de praktijk met behulp van verf en dunner. Zodra u de corridor afsluit, zal uw penseel actief zijn.

• Gebruik de verfkwast te vernietigen de Blotlings bewaken de afslag naar donker schoonheid kasteel. De Blotlings met een uitbarsting van verf of dunner om zich te ontdoen van hen sloeg, waarna met behulp van paint op de versnellingen in de buurt van het plafond. De deur wordt geopend, en Mickey zullen kunnen ontsnappen aan het kasteel en geef het volgende niveau.

Tips & waarschuwingen

  • Als je leert te gebruiken Mickey's penseel, onthoud dat verf blauw is en verborgen objecten, onthult terwijl dunner groen wordt en ruimt de obstakels.
  • De tweede verdieping landing van donkere schoonheid kasteel niet vallen. Mickey zal schade lijden en moet klimmen back-up naar het volgende niveau weer.


Gerelateerde Berichten