Hoe om te verblijven in een relatie voor een lange tijd

11/29/2013 by admin

Verblijf in liefde heeft nooit leek meer uitdagend dan in de maatschappij van vandaag. Terwijl het nu veel publiciteit is dat 1 in elk einde 2 huwelijken in een scheiding, verblijf in een relatie voor een lange tijd mogelijk met inspanning is, vertrouwen in uw partner en oprechte wens voor volledige onthulling. Logeren in een relatie is een kunstvorm die kan worden beheerst met een bepaalde hoeveelheid tijd en moeite, maar de wens heeft om daar te zijn. Voor degenen die in liefde en zijn vastbesloten om in liefde te blijven, zijn er een paar belangrijke richtlijnen te zijn in een relatie die door alle leven van ups en downs duurt.

Instructies

• Communiceren openlijk en eerlijk. Communicatie is essentieel voor de gezondheid van een relatie. Dit is echter veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben problemen die zij verkiezen zouden om te houden van hun partner om verschillende redenen, met inbegrip van maar niet beperkt tot verlegenheid of uit angst voor negatief worden opgevat. De sleutel tot ware liefde gaat echter eerlijk over jezelf, wat je voelt en wat u denkt over dingen. Wanneer u open te stellen voor uw partner, maakt het ook uw partner meer geneigd om open te stellen voor u.

• Besluiten tevoren dat echtscheiding geen optie is. In een 2002 serie experimenten uitgevoerd door Daniel Gilbert van Harvard University, werd gesuggereerd dat mensen zijn in feite gelukkiger met besluiten die kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Gilbert suggereert dat terwijl liefde zorgt dat huwelijk, huwelijk daadwerkelijk de oorzaak van de liefde kan worden. Weigeren te accepteren ooit echtscheiding als een antwoord en beslissen dat het huwelijk engagement 100 procent onomkeerbare is tevoren zullen veroorzaken koppels om meer proactief omgaan met hun problemen en werken aan een oplossing in plaats van gewoon opgeven.

• Worden met iemand die dezelfde waarden heeft. Dit is een zeer belangrijk stuk van advies voor een duurzame relatie. Terwijl de gevoelens aan het begin van een relatie zo intens zijn dat zij alleen saamhorigheid kunnen ondersteunen, zal de tand des tijds paren hebben fundamenteel tegengestelde overtuigingen scheiden. Liefhebbers die delen van religieuze overtuiging en houden in principe soortgelijke morele standpunten zijn veel meer kans om samen te blijven voor de lange-termijn, volgens het Mudrashram Institute of spirituele Studies.

• Zie het beste in uw partner. In de loop van een relatie ontdekken kunt u waarheden over uw gehouden van één die moeilijk te accepteren. Maar in het einde, beslissen om te zien het beste in uw partner ongeacht wat hij (binnen reden doet) zal helpen uw relatie laatste. Veel mensen gaan door middel van seizoenen en fasen van het leven waar ze wellicht niet zo gemotiveerd of geïnspireerd als andere tijden. Echter, degenen die hebben een liefdevolle partner voortdurend prees hen en erin te geloven zal neiging om het te maken door veel sneller. Wat er ook gebeurt in het leven, altijd besluiten om te kijken naar uw partner in de meest positieve licht kunt.Gerelateerde Berichten