Verstandige dingen te besteden "RuneScape" goud op

04/11/2012 by admin

Er zijn sommige investeringen in "RuneScape" dat zijn de moeite waard het geld, en anderen die zal afval uw tijd en geld en nooit toestaan dat u om te zien een rendement voor de inspanning. Bij het investeren in een "RuneScape" item, u zijn het nemen van een risico en je zou kunnen verliezen wat geld op de lange termijn, maar sommige items neiging om te houden van hun waarde en zelfs toenemen met de tijd.

Wapens

Elke speler moet een goed wapen, en het is de moeite waard het geld voor de aankoop van een wapen dat voldoet aan uw specifieke niveau en vaardigheidsvereisten. Dragon scimitars en abyssal zwepen zijn uitstekend voor de bestrijding van met. Voor degenen die liever voor het verzamelen van wapens, zijn God zwaarden een verstandig wapen investering omdat de stukken zo zelden vallen.

Armor

Armor is een solide investering die om te profiteren van. De beste armors te werken en opslaan naar zijn draak en Barrows, zowel van die u tegen de hoogste wezens beschermen zal. Voor degenen die kopen armor willen voor investeren, ook god armor kunnen overwegen.

Niet meer leverbare artikelen

In "Classic RuneScape," waren vakantie posten overdraagbaar. Modern, vakantie artikelen kunnen nooit worden overgebracht van speler naar speler. Dit maakte de overdraagbaar beëindigde items die werden overgedragen worden zeer waardevol. Onder de meer waardevolle voorwerpen zijn Santa hoeden, feestmutsen en Halloween maskers.

Zeldzame voorwerpen

Terwijl riskant, zijn er sommige zeldzame voorwerpen in "RuneScape" die zijn moeite waard te investeren. Mint taarten waren een klassiek voorbeeld. Ze werden verhandeld voor meer dan 5 miljoen goudstukken elke omdat ze zo ongewoon waren, maar elke beginner een krijgen kon. Uiteindelijk hun prijzen daalde tot een redelijk niveau, maar sommige spelers nam van de gelegenheid gebruik, voordat het te laat was.Gerelateerde Berichten