DIY Home Wind Power

08/17/2013 by admin

DIY Home Wind Power

Windenergie kan worden aangewend door een doe-het-zelver met relatief gemak. U hoeft niet te kopen een high-tech kijken consument model wanneer u kunt bouwen een stijlvolle versie die krijgt het werk gedaan en heeft een meer traditionele houten constructie. Met behulp van de tijd-geteste windmolen ontwerpen die gemeenschappelijke plaats in Europa worden, alles wat u hoeft te doen is vervangen de korrel die slijpstenen met een elektrische generator en je hebt een goedkope bron van groene energie. Het beste deel is dat u kunt bouwen uw windmolen Combineer lokale architectonische stijlen en mengen in in plaats van geboekt een doorn in het oog zoals meeste fabriek windmolens.

Instructies

• Ontwerp een basisdiagram voor wat u instelt uit te bouwen. Het eerste ding om te overwegen is grootte; begin met een kleine tuin-grootte project te werken knikken uit uw ontwerp voordat u naar grotere eenheden. Basics moet gemeenschappelijk zijn aan alle ontwerpen, zoals een vaste basis verankerd in de grond; een bewegende bovenste torentje, geregisseerd in de wind door een staartvin; en grote, langzaam bewegende windmolen messen, opgebouwd uit weer-behandeld canvas doek om gewicht te verminderen. Omvatten een hardhout of metal gear en station vergadering, alsmede een generator vak en macht uitvoer draden.

• Meten en snijd uw triplex lichaam panelen en twee door vier frame, eraan te herinneren dat het torentje moet zitten kundig voor verplaatsen onafhankelijk van de base. Gebruik voor de bouw van de versnellingen voor uw windmolen, high-density hardhout. Als u geen stukken van een passende omvang die kunt u bouwen grotere gears door toe te treden meerdere stukken met mortise en tenon gewrichten versterkt door lijm. Aandrijfassen op kleinere werf modellen kan worden gemaakt van hardhout doweling; echter, voor grotere versies moet u wellicht overschakelen naar staal.

• De windmolen messen bouwen. Voor het beste effect een vaste lengte van hout op de bovenste balk, leidt naar binnen tot de aandrijving te gebruiken. U kunt vervolgens voortbouwen op de balk een rechthoekig frame op waaraan moet worden gekoppeld de weer-behandeld canvas doek. Die ene kant van het blad een helling van 30 tot 45 graden resultaten oplevert in de beste energie-overdracht. Zorg ervoor dat u verkwikkende in het frame, zodat het doek materiaal niet uit als een zeil blaten en scheuren.

• Uw box generator verbinden met je Aandrijfas/Cardanas versnellingen, met behulp van overbrengingsverhoudingen voor de opbouw van een ideale rpm-snelheid. Uw motor moet vertellen u de ideale rpm als u het voor dit doel kocht; Nochtans kunt u experimenteren met opnieuw beoogde elektromotoren tot een vergelijkbaar resultaat opleveren en te recycleren op hetzelfde moment. Een veelgebruikte test is het gebruik van standaard huis lampen in serie te controleren als uw motor is het genereren van voldoende stroom voor uw toepassing. Gewoon de macht leads koppelen aan de gloeilamp en wanneer het bereikt de juiste helderheid, voegt een ander lamp aan het circuit. De volt/vermogen van elke lamp kunt u ongeveer schatten uw vermogen. De beste manier om te beoordelen uw macht uitgang, is echter aan met een multimeter.

DIY Home Wind Power

Laat een professionele greep de macht aansluiten aan uw huis--u zult blij zijn je deed.

Gebrouwen elektriciteit toe te voegen aan uw huis service moeilijk en uiterst gevaarlijk kan zijn. Vervolgens moet u de hulp van een elektricien journeyman als u niet zelf. Als u liever niet met een professional, steeds je nog de optie van het gebruik van de energie om te laden een noodkrachtbron-eenheid die u vervolgens kunt nemen binnen en gebruikt voor het aandrijven van uw huishoudelijke artikelen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat het formaat van uw elektromotor correct voor uw genereren behoeften. Sommige motoren zal produceren DC en anderen AC huidige; u kunt het verschil zien door op zoek naar een trommel onderbreker of met behulp van uw multimeter.
  • Het doel van uw windmolen is voor de productie van lage snelheid, hoge koppel rotaties overbrengingsverhoudingen gebruiken om te bereiken hoge rpm's. Als de rpms te hoog op de molen zelf u risico structurele schade zo, als u merkt dat een grote trillingen probleem, de windmolen messen kleiner maken.
  • Voor grootschalige toepassingen zullen een matrix van kleinere generatoren gemakkelijker te verwerven dan een enkele grote generator, hoewel zij meer bedrading vereisen zal.
  • Als u wilt gebruiken een multimeter goed moet u de handleiding raadplegen als ze allemaal iets anders werken.
  • Draag bril op alle tijden wanneer bezuinigen en testen versnellingen.
  • Nooit gebruik nagels in plaats van houtschroeven in een windmolen generator; de natuurlijke trillingen van de structuur kunnen schudden nagels recht en veroorzaken een ineenstorting.
  • Een professioneel elektricien te raadplegen bij het aansluiten van uw windmolen aan uw huis elektriciteitsnet, verbinding maken met het zelf kan niet worden juridische in alle gebieden, communicatieforfait of bijzondere bepalingen.
  • Zich bewust zijn van uw lokale gebouw en elektrische codes tijdens het ontwerp en de constructie fasen van uw project.


Gerelateerde Berichten