Hoe koop je een Airsoft Gun

12/05/2016 by admin

Airsoft guns zijn speelgoed geweren of pistool replica's die kunststof "airsoft" BB's schieten. Airsoft BB's de neiging om minder gevaarlijk zijn dan traditionele metalen BB's. Zelfs bij hoge snelheid is onwaarschijnlijk dat ze iemands huid of breken een venster. Airsoft Pistolen gebruikt u een van de drie soorten voortstuwing mechanismen: spring macht, samengeperst gas of elektrische batterij vermogen. Veel van de mooiere modellen, met name die van Japan, China en Taiwan, zijn zeer nauwkeurige replica's van echte vuurwapens, waardoor ze populair bij verzamelaars, vooral in landen waar het bezit van echte vuurwapens verboden is.

Instructies

• Onderzoek de verschillende typen van airsoft guns. De lente aangedreven kanonnen in het algemeen hebben lage snuit snelheid en zijn meestal gemaakt van goedkope plastic. Deze wapens zijn over het algemeen verkocht als speelgoed. Gas macht is de standaard voor hoge kwaliteit airsoft pistolen. Deze geweren worden aangedreven door gecomprimeerde kooldioxide of propaan. Geweren met behulp van dit mechanisme meestal hebben middellange-tot hoog snuit snelheid. Ze zijn populair onder volwassenen die genieten van ernstige doel praktijk, of wargames, als deze geweren hebben de neiging te worden de meest accurate en groter bereik hebben. Batterij aangedreven elektrische geweren zijn populairder voor lange wapens en heeft het voordeel wordt gemakkelijk ontworpen voor full-auto brand. De batterijen zijn oplaadbaar, en deze wapens hebben meestal een middellange snuit snelheid van ongeveer 200 feet per seconde.

• Beslissen als u op zoek bent voor een stuk speelgoed of een ernstige replica. Plastic speelgoed geweren zijn meestal goedkoop en zeer licht van gewicht. Ze zijn meestal voorjaar aangedreven. Dit maken hen meer geschikt is voor kinderen omdat ze minder gevaarlijk en zijn waarschijnlijk niet worden verward met een echt pistool door volwassenen. Replica kanonnen, die meestal gas of elektrisch aangedreven, de neiging om te kijken en voelen als echte geweren. Ze zijn meestal gemaakt met metalen delen en zijn nauwe in gewicht aan het echte werk. De betere voorbeelden zijn bewegende delen, realistisch kunnen worden gedemonteerd, en hebben vaak authentieke fabrikant markeringen en serienummers.

• Beslis waar u uw airsoft pistool kopen. Dit besluit zal grotendeels afhangen van het soort airsoft gun die u wilt. Spring geweren, en sommige fundamentele gas aangedreven en elektrische geweren kunnen worden gekocht bij sportieve goede winkels. Als u op zoek bent voor ernstige replica's, maar zul je om ze te kopen van een speciaalzaak of website. De meeste van deze wapens moeten worden geïmporteerd uit Azië en meestal kosten in het bereik $100-$200.

• Informatie over veiligheid. Het is sterk aanbevolen dat schieten bril gedragen worden tijdens doel praktijk als ricocheting BBs kunnen terug stuiteren en je raken. Als u van plan bent om deel te nemen in de oorlog games, Word lid van een gerenommeerde club in plaats van op eigen houtje. Ook Draag beschermende kleding zoals hoge aangedreven BB hits kunnen u verwonden, of slecht steken als u geraakt. Veel gemeenschappen hebben georganiseerd groepen met grote schaal wargames waar veiligheid wordt benadrukt.

Tips & waarschuwingen

  • Veel landen, waaronder veel Amerikaanse Staten, hebben wetten vereisen dat airsoft replica's rode of oranje tips over het einde van het vat hebben te maken voor de hand liggende wetshandhaving en anderen dat de kanonnen niet echt zijn. Het is onverstandig en vaak onwettige te verwijderen van deze tips.
  • Nooit en te nimmer, wijs een speelgoed pistool of geweer replica bij een andere persoon, behalve in een georganiseerde oorlog spel voor volwassenen, waarvan iedereen weet dat de regels.
  • Airsoft wapens kunnen gevaarlijk als ze sloeg iemand in het oog of oor zijn.


Gerelateerde Berichten