Hoe te stoppen met humeur Tantrums met jonge kinderen

11/28/2012 by admin

Hoe te stoppen met humeur Tantrums met jonge kinderen

Tijdens een woedeaanval, kan een kind schoppen, raak, schreeuwen, shriek, thrash, jammeren, bang zijn hoofd of zijn adem in te houden. Als uw kind een driftbui heeft, haal diep adem en blijf kalm. Vergeet niet dat u niet verantwoordelijk bent, en driftbuien ontwikkelingsachterstand typisch tussen de leeftijden van twee en vijf zijn. Als u niet zien een afname van de driftbuien nadat het kind verandert vijf, of als ze regelmatig heeft driftbuien die meer dan ongeveer 20 minuten duren of optreden van vele malen per dag, praat met uw kinderarts.

Instructies

• Heroriënteren van het kind aandacht op iets anders om te voorkomen dat een driftbui. Kort vermelden dat je weet dat ze wil om te spelen met speelgoed maar iemand anders heeft het, en dan sturen het kind een nieuwe speeltje of activiteit. Gebruik van humor en blijf kalm.

• Knuffel een zeer jonge kind tijdens een woedeaanval. Driftbuien is een reactie op de overweldigende gevoelens, en kunnen zij zeer eng voor het kind. Vasthouden aan haar als je het gevoel dat het haar voor de duur van de driftbui helpen zal. Suggereren dat wanneer ze schreeuwen stopt, de twee van u kunt erachter te komen hoe het probleem op te lossen. Dan blijven rustig en nog steeds en net houden knuffelen.

• Verwijder het kind uit de situatie over het geheel genomen voor een korte periode van tijd. Kinderen moeten soms enkel een paar minuten samen te stellen zelf terug. Stuur haar naar haar kamer of haar plaats in een specifieke timeout plek. Haar hebben daar blijven terwijl u niet kijken of met haar voor zo vele minuten praten als ze jaar oud is. Wanneer u eerst dit doet, moet u wellicht het kind blijven terugkeren naar het gebied time-out. Dit doen met geen weergave van emotie en geen woorden. Wellicht moet doen dit vaak op het eerste maar vasthouden aan het. Geef nooit een kind wat zij eist om te stoppen met een driftbui.

• Vergeet niet het acroniem "Stil", wat voor hongerig, boos, eenzaam of moe staat. Dit zijn de vier meest voorkomende Staten ten grondslag liggen aan een woedeaanval. Eenmaal in deze staat, als een kind wil iets of iemand de aandacht en voelt dat ze krijgt niet het-- of wanneer ze wordt verwacht om te doen iets tegen haar wensen--ze zal uitbarsten in een driftbui. Bieden genoeg rust, regelmatige en voedzame maaltijden, en overvloed van oefening en activiteit om te voorkomen dat veel driftbuien. Als een kind eenzaam, boos of gefrustreerd lijkt, haar aanmoedigen en tonen begrip van haar oogpunt om te stoppen met een driftbui een aanvang.

• Toon uw kind door middel van eigen acties tijdens uw dagelijks leven dat emoties zelfs volwassenen kunnen overweldigen, maar dat je kunt omgaan met hen op gezonde manieren. Gebruik woorden om je eigen gevoelens zodat het kind kunt zien hoe u dit dagelijks doen. Praten over hoe u elementaire problemen oplossen. Wanneer je boos bent en iemand anders is er met u om naar te kijken uw jonge kind voor een paar momenten, uitleggen dat u moet nemen een korte time-out en lopen. Neem meerdere diep adem en terugkeren naar de situatie wanneer u hebben gekalmeerd. Uw kind lof wanneer ze kiest een van deze copingvaardigheden in plaats van een woedeaanval.Gerelateerde Berichten