Hoe aansluiten bij het NYC Ballet

08/23/2012 by admin

Hoe aansluiten bij het NYC Ballet

De New York City Ballet, één van de meest prestigieuze dans bedrijven in de wereld. Het is ook zeer inclusieve, en vrijwel alle hun dansers zijn gerekruteerd intern uit binnen hun eigen School van American Ballet (SAB). Om succesvol auditie voor, en sluiten, de New York City Ballet, je beste kans is om te worden aanvaard op, en uitblinken in, SAB.

Instructies

• Plannen een auditie voor de School of American Ballet. Voor de meeste dansers is dit programma op een hoog niveau modeltraject hun beste kans om te worden uitgenodigd om toe te treden van de New York City Ballet. Dansers moet meestal tussen de leeftijd van 6 tot 18 aan auditie voor de school.

• Onderzoek de nodige stappen moesten auditie voor toelating tot SAB. Wees ervan bewust dat toelating tot de school een vrijwel totale toewijding aan het beroep vergt.

• Vul uw auditie en wachten op uw resultaten. Zoals de New York City Ballet niet open audities voor dansers houdt, zullen uw enige kans om te dansen in het bedrijf waarschijnlijk aanvaarding in SAB. Competitie voor een plaats is zeer concurrerend. Als u hebt niet bestudeerd en blonk uit bij ballet sinds kinderjaren, zijn uw kansen voor aanvaarding slank.

Tips & waarschuwingen

  • Zoals met elke vorm van kunst is observatie net zo belangrijk als praktijk. Nemen zoveel ballet prestaties mogelijk om een meer diepgaande kennis van de kunst. De film "Centrumstadium" biedt een glimp in de wereld van een vergelijkbaar SAB. dansschool
  • Voor degenen die willen krijgen van de toelating in de School of American Ballet, is het vermeldenswaard dat de aanvaarding garandeert niet automatisch werkgelegenheid met het New York City Ballet. Slechts een klein aantal dansers zijn gevraagd om toetreding tot de onderneming jaarlijks en meest zal het nooit maken in het bedrijf. Andere ballet bedrijven, zijn echter vaak graag GAB afgestudeerden in dienst.


Gerelateerde Berichten