How to Watch Zee TV vindt u Online gratis

12/25/2013 by admin

Zee TV is het vlaggenschip station voor het Zee-netwerk, een Indische gebaseerde satellietdienst dat tientallen Indiase TV-stations, met honderden uren van shows, nieuws en sport uitzendt, die allemaal niet vaak in de Verenigde Staten gevonden zijn. Hoewel Zee TV een betaald abonnement vereist, zijn er manieren om Uitzicht die zee TV-shows en een aantal van haar online-inhoud voor gratis.

Instructies

• Zoek de Zee TV-website (-www.zee-tv.com) met de categorie en Toon. Elk programma heeft een eigen pagina, met veel opties, inclusief video's, die in vijf minuten durende segmenten komen. Op deze manier kunt u kijken naar clips van uw favoriete programma's.

• Ga naar Onlinetv-free.com is (verbinding voorzien in middelen) en opzoeken Zee Marathi. Een nieuwe pagina wordt geladen. Deze nieuwe site zal toestaan u om naar te kijken volledige afleveringen van een van de Zee TV toont u wilt weergeven.

• Klik op de knop afspelen voor free.com-onlinetv. Dit zal laten zien welk programma wordt uitgezonden op dat moment op Zee Marathi, een van de kanalen op het netwerk van de Zee (zo genoemd omdat het zendt uit in het Marathi language). Het venster is klein en de kwaliteit is onder het gemiddelde, maar het is de volledige aflevering. Kijken naar dit kan u helpen beslissen als u wenst te abonneren op Onlinetv-gratis com de volledige lijst van Zee kanalen en inhoud.

• Abonneer u gratis voor twee weken door te klikken op "Get It Now" op de pagina Zee Marathi. Vanaf hier heb je een keuze uit meer dan 30 Indiase kanalen. Klik op "Start kijken Now" en u zal worden genomen naar een andere pagina. U kunt vervolgens kiezen van een vooraf geselecteerde pakket of selecteer de de kanalen u wilt en klik vervolgens op "Doorgaan". Dit brengt u naar de kassa. Je moet om de factuurgegevens in te vullen, maar zul je twee volle weken om naar te kijken van de inhoud voordat het wordt gefactureerd, dus u de service annuleren kunt voordat de twee weken zijn en niet worden gefactureerd.

Tips & waarschuwingen

  • Om deze kanalen bekijken, moet u de nieuwste versie van Flash geïnstalleerd. U zal worden op de hoogte of de update te installeren als toegang tot de video. Een koppeling naar de downloadsite, zullen indien nodig, worden verstrekt.


Gerelateerde Berichten