Hoe een binnenkat Urine probleem op te lossen

03/29/2012 by admin

Hoe een binnenkat Urine probleem op te lossen

Katten zijn inherent zindelijk. Tenzij kitty is markering zijn grondgebied, zal het niet zoeken naar meerdere plaatsen om te plassen. Als uw kat elders in het huis plassen is, kan het probleem afkomstig zijn van de kattenbak. Een van verscheidene gezondheidsvoorschriften kan ook leiden tot ongevallen. Vergeet niet, uw kat zich voortdurend reinigt en wil een schone kattebak.

Instructies

• Meer hoe vaak u het reinigen van het nest. Katten een hekel intensivering over recente deposito's. Het vak volledig leeg en vul met verse draagstoel elke dag. Uw poes kan ook worden kieskeurig over het soort strooisel worden gebruikt (misschien het stoffige is of niet goed doet klomp).

• Het aantal kattebakken verhogen. Idealiter, wilt u zo veel kattebakken als katten. Elk zal meestal Kies eigen persoonlijke vak en het vaakst gebruikt.

• Let op de plaatsing van de kattebakken. Verplaats een vak in een meer open of openbare gebied hebt u een nerveus kat onzeker van het gebruik van een die het in een hoek steunt. Verplaats een vak in een weinig-gebruikt, privé kamer als uw nerveus kat niet willen worden bekeken. Indien uw poes is uitgegroeid tot een kat, kan zij ook een upgrade naar een grotere vak eisen.

• Sniff rond. De geur van een vorige katachtige huurder urine (of een oudere ongeval van uw eigen huisdieren) kan leiden tot een kat ter gelegenheid van zijn grondgebied. Het tapijt grondig reinigen elke keer dat uw kat plast uit de buurt van de kattenbak. Koop een spray-op geur remover en volg de instructies. Spritz het gebied af en toe met luchtverfrisser. Als alles mislukt, duwen de Ottomaanse eroverheen.

• Krijgen van uw kat gezondheid gecontroleerd. De urine landstreekbesmettingen zijn gemeenschappelijk in mannetjes (uw kat zal uitzien als het is problemen gaan, als dit het geval is). Kleine gedragsveranderingen, zoals plassen op de vloer, kunnen een symptoom van ziekte.

Tips & waarschuwingen

  • Toon uw kat het vak, maar het niet duw in het. Schreeuwen en bestraffing van een kat alleen verwart het en u koppelt aan de pijn. Moedigen correct gedrag door middel van positieve versterking.
  • Vermijd alles met betrekking tot de kattebakken allemaal tegelijk wijzigen. Verschillende nieuwe dozen met nieuwe strooisel alle geplaatst in vreemde gebieden kunnen worden stressvolle voor de kat---vooral wanneer een andere pijnlijke gebeurtenis net heeft plaatsgevonden, zoals een bezoek aan de dierenarts. Binnen katachtigen gewoontedieren kunnen worden en kunnen handelen uit wanneer nerveus of verward.


Gerelateerde Berichten