Hoe Discipline een huisdier

10/07/2016 by admin

Hoe Discipline een huisdier

Uw hond of kat voor misdragen discipline. Erkenning van het slechte is gedrag meteen de sleutel tot een goede opleiding. Zodra u eenmaal uw huisdier discipline, moet u blijven in overeenstemming met uw acties. Het kan een tijdje duren voor uw kat of hond om te leren dat wat hij deed verkeerd was, maar uw geduld zal uiteindelijk betalen uit met een goed opgeleide huisdier. Soms nemen preventieve maatregelen zal helpen te voorkomen van het slechte gedrag voorkomen. Wat je ook doet, nooit hit een dier voor misdragen. Raken van een huisdier zal het dier te vrezen u veroorzaken.

Instructies

Honden

• Vangen uw hond in de handeling. Honden, vooral puppies, zal maken fouten zoals naar de badkamer in het huis of iets die zij niet verondersteld om te kauwen. Vangen haar recht als ze gaat over te doen iets slecht is de perfecte tijd voor een leerzaam moment. Honden vaak niet meer weet wat ze duren, dus proberen om uw hond discipline na het feit kan niet zeer succesvol.

• Maken een soort van lawaai naar uw hond. Klappen of schreeuwen "Nee" van uw hond aandacht zal vangen en is een indicator dat wat hij deed of ging doen verkeerd is.

• Plaats uw hond in een hond krat gedurende 20 minuten. Dit zal dienen als zijn timeout. Negeren hem terwijl hij heeft daar te laat hem weten wat hij deed was verkeerd. Als je laat hem uit, huisdier hem of deelnemen aan een soort speeltijd.

• Re-direct van uw hond aandacht en loven haar voor correct reageert. Bijvoorbeeld, als uw pup is over te gaan naar de badkamer in het huis, neem haar buiten onmiddellijk en vervolgens mondeling loven haar om naar de badkamer op de gang te gaan.

Katten

• Spray uw kat met water met behulp van een spuitfles water. De meeste katten haten NAT en houd niet te verbazen. Spuiten haar zo snel als ze begint te misdragen. U moet niet kletsnat haar met water. Slechts een paar squirts zal werken.

• Maak een luid geluid in uw kat gezicht. Probeer sissen, klappen, magnetisch uitlijnen of schreeuwen "Nee." Doen om zijn aandacht te krijgen.

• Druk op de palm van uw hand in haar gezicht en haar hoofd zachtjes terug duwen. Dit is zeer effectief wanneer disciplinering een kat voor bijten. Volg dit met een luid "nee" aan uw kat laat weten wat zij deed is verkeerd.

Tips & waarschuwingen

  • Het is makkelijker om te trainen een huisdier wanneer ze zijn pups of kittens. Oudere dieren zijn nog steeds trainbaar maar als volwassenen, worden vaak ingesteld in hun wegen, dus het vergt veel geduld.


Gerelateerde Berichten