Hoe krijg ik Super Sonic in "Super Smash Bros. Brawl"

03/31/2017 by admin

Wat een aanval "Definitieve Smash" wordt genoemd, heeft ieder personage in "Super Smash Bros. Brawl" voor de Nintendo Wii. Deze aanval manifesteert zich anders voor elk teken. Sommige tekens krijgen een nieuwe bevoegdheid en anderen volledig transformeren. Sonic valt in de laatstgenoemde categorie. Als u Sonic's laatste Smash uitvoert, transformeert hij in Super Sonic voor een korte periode van tijd. Terwijl hij is omgezet, hij is bijna onoverwinnelijk en krijgt enorme verhoogt naar zijn kracht en snelheid, zodat u een groot voordeel ten opzichte van je tegenstanders.

Instructies

• Elk type van wedstrijd start en kies Sonic als je karakter. Laat de andere spelers kiezen hun karakters en wacht tot de wedstrijd om te beginnen. Als je door uzelf speelt, neem een teken voor de CPU.

• Bestrijding van de vijandelijke oproerkraaiers. Hen aanvallen met Sonic's bewegingen en wachten op de bal Smash te verschijnen. Als dat zo is, worden de eerste persoon om aan te vallen het driemaal te winnen van haar macht.

• Druk op de knop Smash aanval. Standaard is dit de 'B'-knop, maar als u een van de aangepaste controller configuraties gebruikt, dit zullen afwijken. Wanneer u op de knop drukt, zal Sonic transformeren in Super Sonic.Gerelateerde Berichten