On-Line woordenschat Games

08/29/2013 by admin

On-Line woordenschat Games

Spelen van de online woordenschat is een onderhoudend en mentaal stimulerende activiteit voor mensen van alle leeftijden. Basisschool kinderen zal versterken van bestaande spellingsvaardigheden en leren nieuwe woorden spellen terwijl het verbeteren van hun woordenschat. Woordenschat spelen ook leren kinderen hoe kritisch denken bij het beantwoorden van multiple-choice vragen. Voor middelbare scholieren en daarbuiten, er is nooit een keerzijde aan het verhogen van een woordenschat door games. Bovendien is spelen van de online woordenschat een geheugen booster voor volwassenen van alle leeftijden.

Woordenschat Games ontworpen voor jonge spelers

PBS is een online game site ontworpen specifiek voor jonge spelers. Het vocabulaire spel sectie van de site bevat meer dan 60 woordenschat games met tekens uit children's favoriete PBS tv-shows. Er zijn games met tekens uit Sesame Street, Barney, Clifford, Martha, tussen de Lions en meer. Alle games focus op het bouwen van woordenschat, maar ze nemen verschillende benaderingen, kinderen om geïnteresseerd te houden. Er zijn woord-gebouw games, synoniem spelletjes en geheugen Woordspellen om enkelen te noemen.

Woordenschat Games voor spelers van elke leeftijd

Dictionary.com, de site heeft verschillende woord games die woordenschat gebaseerde en beschikbaar voor vrije online te spelen zijn. Zij bieden traditionele games, met inbegrip van kruiswoordraadsels, woord zoeken, hangman en woord dia. Ze ook hebben avontuur gebaseerde woordenschat spellen zoals "Zin Fall" en "Word Koninkrijk," waar de speler krijgers helpt verschillende doelen bereiken en gevaar doordat woorden voor gegeven definities. "Clockwords" omvat een lab te beschermen tegen insecten invasie door de vorming van woorden uit een reeks van brieven.

Een vocabulaire spel die ondersteuning biedt voor een goed doel

Freerice.com werd gemaakt door het World Food Program aan's werelds hongerigen voeden terwijl het opleiden van mensen. De Engelse woordenschat spel geeft vier optionele definities waaruit u kunt kiezen voor elk woord woordenschat. Elke keer dat een correct antwoord wordt geleverd door een speler, 10 korrels van rijst worden gedoneerd en de speler krijgt een steeds moeilijker vraag. Wanneer een speler een antwoord verkeerd krijgt, krijgt ze een gemakkelijker vraag. Freerice.com heeft online spelen in andere vakken op school als goed.

Een vocabulaire spel dat speler-gemodelleerd

Vocabulary.com is een spel met meer dan 40.000 vragen en een technologie die wordt gezegd dat het model van elke speler zijn hersenen op basis van hun antwoorden op vragen van de woordenschat. Deze site moedigt spelers aan Maak een gratis account om hun kennis bij te houden. De technologie is in staat om een speler van woordenschat door het bijhouden van juiste en onjuiste antwoorden om te voorspellen extra onbekende woorden voor elke speler en vervolgens leren de speler over deze woorden. Het spel bevat een woord woordenschat vragen en zinnen met woordenschatwoorden.Gerelateerde Berichten