Vet flirten Uiteinden

01/27/2013 by admin

Deze dagen het is moeilijk om te weten waar de grens als het gaat om het flirten. Omdat het nu aanvaardbaar voor vrouwen zijn meer agressieve en vragen mannen uit op datums, lijken de regels meer verwarrend dan ooit. Verlegen zal niet krijgen u zeer ver als het gaat om vergadering en datering van leden van het andere geslacht. Concurrentie is moeilijk, dus u hoeft te doen sommige vet flirten vind je de man of de vrouw van je dromen. Hier zijn sommige vet flirten strategieën.

Verplaatsen

In een scenario van de club, zult u eerst willen identificeren iemand die u in geinteresseerd bent. Wil je ze zien er comfortabel in hun omgeving---losjes chatten met vrienden, etc---zodat ze meer ontvankelijk voor uw flirten pogingen zullen.

Wanneer u klaar bent, focus op het doel van uw attractie en bewegen over de kamer jegens hen. Vol vertrouwen maar niet te snel verplaatsen. Wanneer u hebt gekregen dicht genoeg, met de hand reiken en introduceer jezelf met een eenvoudige "Hallo" en uw naam. Als u jezelf introduceren, zorg ervoor dat te maken oogcontact met hen in cycli; contact met de ogen voor 2-3 seconden, dan op zoek weg terloops voor 2-3 seconden.

Als schudden hun hand, zodat uw hand te hangen even langer duurde dan gebruikelijk. Dit zal hun aandacht meteen en laat hen weten dat u geïnteresseerd bent. Terwijl in het midden van de handbewegingen--- en als onderdeel van uw moediger verhuizing---kijken ze op en neer zo langzaam als je kunt opbrengen en uw ogen terug naar hen, glimlachend.

Vet gesprek

Na uw inleiding, bieden een snelle compliment of grap. Profiteer van een luid kamer door leunend en fluisteren het compliment of grap. Als ze tatoeages op hun armen hebben of het dragen van een stuk van juwelen of een artikel van kleding die een beroep op u, maken dit een deel van het compliment om te laten zien uw interesse.

Neem het een stap verder door middel van contact met hen in de vorm van aan te raken of borstelen de kleding, sieraden, body of tattoo zij dragen. Als ze lekker ruiken, mager in en vermelden dat ze geweldig ruiken, misschien vraag hen welke parfum of Keulen ze dragen. Fysiek contact wordt beschouwd als een zeer gewaagde beweging en zal u laten weten meteen als ze zijn aanvaarding van uw vooruitgang.

Houd tijdens het resulterende gesprek, de onderwerpen licht en positieve terwijl het maken het een punt om te leiden van uw doelgroep uit de buurt van hun vrienden. Er zijn twee manieren om dit te doen. Als u momenteel een dance club, om erachter te komen als ze dansen. Neem ze bij de hand en vraag hen als zij zou willen dansen. Als u bij een ontspannen bar bent, vraag hen als zij geïnteresseerd zijn zouden in het vinden van een rustigere plek om te praten.

Uiterst vet

Er zijn enkele andere zeer vette moves die kunt u in bepaalde situaties die kunnen u gewoon uw prijs winnen. Als u een club zijn verlaten snel---als gevolg van uw vrienden of andere omstandigheden--- maar geïnteresseerd in iemand zijn, dan schrijf uw naam en telefoonnummer op een stuk papier en hen benaderen. Introduceer jezelf snel, hun hand schudden en mager in, complimenteren hen. Op hetzelfde moment, nemen hun hand met beide van uw handen en schuiven ze het stuk papier met uw naam en nummer.

Het compliment nemen naar het volgende niveau, zeggen dat je hebt te gaan maar denken dat ze zijn mooi of knappe en bel u omdat u zou willen praten. Als ze vertrouwd met uw groep van vrienden bent, u kan zelfs zo ver gaan vragen hen te komen met u als u hop naar de volgende club.

Vet flirten waarschuwingen

Terwijl vet flirten u overal krijgen kan-- en vermaak, evenals zitten annuleerteken--begrijpen dat het ook kan je in de problemen als u met uw vooruitgang ook fysieke bent of als u niet om te zien de andere persoon gewoon niet geïnteresseerd is.

Het is altijd beter om te vragen voordat u neem het een stap te ver.Gerelateerde Berichten