Hoe vindt u hulp om te betalen voor een advocaat

10/01/2012 by admin

Vroeg of laat, vereisen de meeste mensen de diensten van een advocaat. Advocaten vergoedingen zijn niet goedkoop, en de meeste advocaten vereisen een vazal van de aan de voorkant voor het accepteren van een zaak. Er zijn manieren om te helpen u betalen voor een advocaat wanneer u niet de fondsen zelf hebt. Deze methoden moet u erkent uw behoefte aan bijstand plus openbaart persoonlijke gegevens die u liever privé houdt. Maar, als u bereid bent om uw trots slikken, kunt u het huren van een advocaat op te lossen van uw zaak.

Instructies

• Ga naar de bank voor een lening. Uw huis voor onderpand opgemaakt. De documenten voor de transactie ondertekenen. Wacht op goedkeuring en ontvang uw cheque.

• Praat met je ouders. Uitleggen uw juridische problemen en de kosten van vertegenwoordiging. Vraag hen te lenen het geld aan u.

• Bel uw broers en zussen. Hen te informeren u juridische problemen hebben en geld nodig om te betalen van een advocaat. Aanvragen van een lening.

• Bekijk uw 401k plan. Neem contact op met de beheerder. Vraag hoe geld lenen, of een vervroegde uittreding maken als u geen werknemer meer bent door het bedrijf dat het plan sponsort.

• Pion of verkopen items van waarde. Onderzoek het gaan tarief voor deze items. Erkennen dat deze items ontvangt geen vergelijkbare prijs op basis van een snelle verkoop.

• Onderhandelen over een betalingsplan met de advocaat. Betalen op tijd. Realiseren dat het geval zal meestal niet worden geplaatst totdat u hebt van de advocaat vergoeding betaald.Gerelateerde Berichten