Coöperatieve spelen voor jonge geitjes

11/13/2012 by admin

Coöperatieve spelen kunnen grote manieren om kinderen te leren kennen elkaar. Wanneer er geen winnaars en geen verliezers, kunnen kinderen gewoon spelen binnen de structuur van het spel en geniet van het gezelschap van anderen. Een ding dat coöperatieve spelen zo leuk maakt is dat iedereen kan spelen, het spel kan worden gewijzigd om te voldoen aan de behoeften van kinderen met speciale behoeften en niemand is waarschijnlijk gekwetst.

Telefoon, een coöperatief spel voor kinderen spelen

Telefoon is een populair spel dat kinderen hebben gespeeld voor vele generaties. Een groep kinderen kan spelen dit spel terwijl staande in lijn wachten tot er iets of zittend in een cirkel. Eén kind begint door fluisteren iets in het oor van het kind naast hem. Vermoedelijk, dezelfde zin van kind tot kind wordt doorgegeven, en wegens toevallige misverstanden of creatieve verkeerde interpretaties, wordt het iets heel anders tegen de tijd dat het wordt doorgegeven via alle kinderen. Leraren gebruiken vaak dit spel om te illustreren hoe geruchten verspreiden. Kinderen, echter, genieten van het spel omdat het is leuk om de woorden rond verdraaien. De enige regel is dat het "geheim" alleen aan u eens gegeven wordt.

De draak Don't Wake

De premisse is dat elk kind in de kamer is een dorpsbewoner die is wordt gekweld door een brand-ademende draak. Als u wilt opslaan van het dorp, moeten zij line-up van kortste te hoogste in complete stilte. Zodra iedereen in lijn is, schreeuwen ze allemaal "boo" op hetzelfde moment te schrikken de draak weg. De samenwerking komt uit bepalen, zonder een geluid, die in lijn moet waar. Sommige kinderen zal uiteraard beslissen om dat anderen en sommige kinderen zal natuurlijk stil, wachten op richting. Wanneer elk kind voelt dat de lijn is perfect, ze beheren om te schreeuwen "boo" in unison, waardoor alle "" het spel winnen.

Ha - een besmettelijke coöperatie lachen spel

Ha lijkt een vreemde naam voor een spel, maar dat is deel van het punt. Tieners geniet dit spel net zoveel als jongere kinderen. Het is geweldig om te spelen met gezinnen, ook. In een cirkel, één persoon begint het spel door te zeggen "ha" en de volgende persoon zegt "ha ha" de derde persoon zegt "ha ha ha" en het spel gaat met elke volgende speler toe te voegen een extra "ha" totdat iedereen in losbandige gelach stort.Gerelateerde Berichten