How to Deal met een gewelddadig persoon

11/02/2016 by admin

How to Deal met een gewelddadig persoon. Sommige mensen kunnen krijgen gewelddadige tijdens stressvolle situaties, terwijl anderen gewelddadige om onbekende redenen zijn. Sommige mensen omgaan met geweld en gewelddadige mensen op een dagelijkse basis. Leren hoe om te gaan met een gewelddadig persoon en weet de stappen die nodig is om te voorkomen dat de situatie en hulp van u krijgen.

Instructies

• Draai de andere wang en terug weg. De beste manier om te gaan met een gewelddadig persoon is om uit de situatie zo snel mogelijk zonder een grote scène. Sommige mensen krijgen gewelddadige wanneer dingen gaan niet de manier waarop die ze had gepland. Zeggen zo weinig mogelijk te voorkomen dat de persoon bozer.

• Leer geduld en helder denken wanneer je te maken met een gewelddadig persoon. Vele malen een gewelddadig persoon is onvolwassen en ongeduldig. Worden patiënt geeft een overhand en controle van ten minste uw emoties.

• Krijg professionele hulp. Counseling zou kunnen zijn voor u of de gewelddadige persoon. Veel gewelddadige mensen kan weigeren professionele hulp op het eerste. Blijven proberen hen hulp. Vele onderliggende kwesties kunnen veroorzaken deze uitbarstingen van geweld, en ze kunnen zowel psychologische en fysiologische.

• Vermijd indien mogelijk de situatie. Probeer te voorkomen dat deze persoon indien überhaupt mogelijk totdat hij of zij hulp krijgt of leert om te controleren deze woede.

• Opkomen voor jezelf. Veel gewelddadige mensen gedijen op controle, woede en geweld. Als de persoon een zwakte die hij of zij kan dit zien als een middel ziet om het geweld blijven tenzij een stand is gemaakt. Gewelddadige mensen zijn vergelijkbaar met pestkoppen in de natuur. Mensen die vaak pesten reservekopie van zodra iemand staat van op hen. Opstaan en zorg ervoor dat deze persoon weet dat u het geweld niet meer zullen tolereren.Gerelateerde Berichten