Hoe kan ik solliciteren voor een lang formulier Britse geboorte certificaat van de VS?

03/31/2017 by admin

Hoe kan ik solliciteren voor een lang formulier Britse geboorte certificaat van de VS?

Uw geboorte certificaat bewijst de identiteit en de nationaliteit, dus het is geen verrassing dat veel officiële locaties deze paper vereisen. Een lange vorm geboorte certificaat bevat gegevens over uw ouders, plaats van geboorte, datum van geboorte en uw vitale statistieken. In veel gevallen wordt een verkorte vorm geboorte certificaat, de verkorte versie van dit document, niet geaccepteerd. De General Register Office website maakt het mogelijk om uw lange vorm geboorte certificaat online bestellen en hebben overal in de wereld, waaronder de Verenigde Staten hebt verzonden.

Instructies

• Bezoek de General Register Office-website en selecteert u de optie "Geboorte certificaat". Hiermee opent u het login-scherm, waarin u een beveiligde account zal maken. (Zie bronnen.)

• Klik op de link "Registratie" om de registratiepagina te openen. Vul de vereiste gegevens, met inbegrip van zowel uw e-mailadres en fysieke adressen. Klik op "Verzenden" om uw inschrijving te voltooien.

• Klik op "Geboorte certificaat (England & Wales)" en voer het jaar van de geboorte en het GRO-indexnummer. Het jaar is verplicht en het indexnummer GRO is optioneel.

• Make verandert naar uw postadres, Verenigde-Staten indien nodig. Uw gegevens uit registratie zal automatisch worden gebruikt in de velden hier standaard.

• Voer verder geboorte details, met inbegrip van de plaats van geboorte en de ouders namen. Het jaar zal automatisch overbrengen van vorige stappen.

• Herziening van de informatie en details en druk op "Checkout." Het systeem toont een geschatte tijd voor verzending, die aangeeft hoe lang het zal zijn alvorens de General Register Office het certificaat stuurt. Selecteer "Verenigde Staten" als het land van verblijf van de drop-down menu en gaat u verder met het invoeren van uw credit card gegevens om de bestelling te voltooien.Gerelateerde Berichten