Hoe te identificeren van insecten in de familie Roach

03/17/2013 by admin

Kakkerlakken hebben 300 miljoen jaar de aarde bewoond. Deze hardy weinig insecten zijn vaak voorspeld als de enige overlevende soorten geprojecteerde moderne rampen die alle andere leven op de planeet zou eindigen. Ondanks hun verbazingwekkende overleven en aanpassing mogelijkheden, de meeste mensen bekijken kakkerlakken slechts als huishoudelijke ongedierte, en met goede reden--een handvol kakkerlakken die denken dat ze hebben een geweldig nieuw thuis gevonden in uw keuken snel kan vermenigvuldigen, sanitaire gevolgen met het maken van een grote plaag die draagt. Hebt u een ongewenste kakkerlak in uw huis, kan de eerste stap naar het wegwerken van of voorkomen van een besmetting worden door het identificeren van het.

Instructies

• Inspecteer het insect voor kenmerken die het lidmaatschap de Voorn (Poaceae garanderen). Zoekt u een afgevlakte, ovale lichaam en lange antennes, evenals de aanwezigheid van zes poten die zijn bedekt met stekels. Kakkerlakken lijken enigszins vergelijkbaar met veel andere insecten, zoals kevers en krekels, maar als het insect voldoet aan de criteria, het is zeer waarschijnlijk een kakkerlak.

• De kleur van de kakkerlak identificeren. Meest voorkomende kakkerlakken zijn tan of goudbruin zoals de Duitse kakkerlak en de bruin-banded voorn. De Amerikaanse kakkerlak is roodachtig bruin. De Oosterse voorn is bijna zwart.

• Schatten van de omvang van de voorn. Geen behoefte om te breken met een meetlint--een visuele schatting zou voldoende moeten zijn, of een ruwe vergelijking met een nabijgelegen object. Kakkerlakken variëren in grootte, wat betekent dat de lengte van uw indringer kan helpen u bepalen wat het precies is. Bijvoorbeeld, is de volwassen Duitse kakkerlak slechts ongeveer de helft een duim lang, terwijl de Amerikaanse kakkerlak tot twee duim groeien kan.

• Het insect vangen en breng het naar een insect specialist of ongediertebestrijding agentschap bent u niet in staat om het te identificeren. Meeste kakkerlakken lijken met elkaar in kleur, vorm en grootte, en kunnen gemakkelijk worden verward. Verschillen in een roach's leeftijd kunnen maken het moeilijk om te identificeren, als een jonge Amerikaanse kakkerlak vergelijkbaar met een volwassen Duitse voorn lijkt. Als al het andere faalt, schakelen de hulp van een professional.

Tips & waarschuwingen

  • Overweeg de aankoop van een Referentiegids op kakkerlakken die gedetailleerde beschrijvingen van elke kakkerlak de verschijning, evenals informatie bevat over waar elke roach vaak binnen de Verenigde Staten wordt gevonden. Maak uzelf vertrouwd met de gids, of alleen maar hebben het klaar in het geval dat u wilt identificeren een voorn die uw keuken heeft wandelde.


Gerelateerde Berichten