Hoe kan ik betalen voor een Wii op een maandelijkse betaling?

12/29/2013 by admin

De Nintendo Wii is een spelcomputer die gebruikmaakt van motion technologie om mensen om te spelen video-games met behulp van een speciale controller en hun armen. De Nintendo Wii, is net als bij andere video game consoles, een dure aankoop die u mei niet zitten kundig voor veroorloven allemaal tegelijk. Als u niet kunt veroorloven om te kopen de Wii meteen, maar wens om een eigen, kunt u betalen voor een Wii met maandelijkse betalingen door het invoeren van een huur-to-own overeenkomst of door de aankoop van het op krediet.

Instructies

• Zoek een winkel die verkoopt Nintendo Wii spelcomputer waarmee u maandelijkse betalingen verricht. Winkels zoals Rent-A-Center en Fingerhut kunt u voor de aankoop van een Wii met maandelijkse betalingen. Huur-A-Center kunt u met uw aankoop van de Wii gebruik van haar website, en dan moet je naar een van de fysieke archieflocaties; winkels zoals Fingerhut kunt u om objecten te kopen online alleen.

• Selecteer de Nintendo Wii op de website van de vennootschap en gaan met de aankoop, of bezoek de fysieke winkel en neem de Nintendo Wii aan de kassier. Verstrekken alle informatie die wordt gevraagd in winkel of op de website. De huur-A-Center-website kunt u om te beginnen met het verstrekken van informatie om te voltooien de nodige huurovereenkomst voorafgaand aan het invoeren van de fysieke locatie van de winkel. U dient uw adres, drie verwijzingen en de naam en adres van uw werkgever of een ander bewijs van inkomen.

• De verhuur contract of credit toepassing voltooien en beginnen met het maken van betalingen. Om uw aankoop te voltooien, moet u een kredietaanvraag met Fingerhut voltooien of voltooien van de "huurovereenkomst" met Rent-A-Center. Winkels zoals Rent-A-Center zijn "huur-to-own" inrichtingen die zullen niet toestaan dat je de Wii eigen totdat u de laatste betaling hebben gemaakt. Winkels zoals FiNGERHUT kunt u voor de aankoop van de Nintendo Wii op het krediet dat ze aan u verstrekken.

Tips & waarschuwingen

  • Winkels zoals Sears, K-Mart en Best Buy kunt u om te zetten van de Nintendo Wii op layaway. Deze winkels moeten u aflost tweemaal per maand.
  • Vanwege de aard van de financieringsovereenkomst of huurovereenkomst, betaalt u aanzienlijk meer voor de Nintendo Wii gedurende de looptijd van het contract, dan zou u kopen bij een winkel voor de kleinhandelsprijs.


Gerelateerde Berichten