How to Build een Nest

12/06/2012 by admin

Vogels bouwen nesten om te zorgen voor een veilige, warme en comfortabele toevluchtsoord te reproduceren en te beschermen hun eieren totdat ze in gezonde jonge uitkomen, en ook om te zorgen voor de jonge totdat zij zijn oud genoeg om te verkennen van de wereld op hun eigen. & #xD; & #xD; Het nest kan dienen vele doeleinden met inbegrip van verbergen of camoufleren eieren en de eieren te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Instructies

Een vak nesten bouwen

• Bepalen de locatie voor de geneste vak. Optimale nesten omstandigheden zal sterk afhangen van de soorten vogels inheems in uw gebied en welke soorten u van plan bent om aan te trekken naar het nest vak.

• Verzamelen alle noodzakelijke materialen. U moet een stuk hout ongeveer 1 inch dik. Kiezen voor naaldhout met weersbestendigheid.

• Nauwkeurig meten en gebruik de hand zag om alle kanten van het hout op de passende maat gesneden. De base zal meestal hoeft te worden over een zes inch vierkant. De partijen moeten worden schuine van ongeveer zeven inches hoog in de rug tot vijf inch hoog in de voorzijde en zes inch breed.

• Mark de geneste hole(s) volgens de aanbevolen afmetingen voor de soorten die u probeert te trekken en droeg de gaten met behulp van een boor. Dit gat moet meestal worden ongeveer twee duim in diameter.

• Boorgaten afvoer met behulp van een kwart inch boor bits. Boor een ongeveer één uit elke hoek en een ander gat in het midden van de onderzijde van de nesten doos inch.

• Gebruik houtlijm te houden van de zijden van het geneste vak aan elkaar met uitzondering van de bovenkant of zijkant ingang. Gebruiken schroeven of nagels regelmatig rondom het vak voor verdere ondersteuning toevoegen en onderhouden van een goede afdichting.

• Bevestig de bovenkant of de kant ingang paneel met behulp van een scharnier om het veilig op zijn plaats.

Tips & waarschuwingen

  • Nesten komen in allerlei soorten en maten, en elk een bestaat uit een unieke mix van verschillende items minutieus gecomprimeerd, geweven of elkaar geplaatst. Elke vogelsoorten heeft een verschillende techniek gebruikt om te maken van het nest. Bouw uw eigen nestkast kunnen voordelig zijn in meer dan één manier. Wanneer de lente komt rond, vogels zijn verwoed op zoek naar een plek om te bouwen van een nest en eieren leggen. Dikwijls zal doen, de vogel verplaatsen op menselijke woningen en beginnen nesten in een bezet gebied.
  • Vogels zijn vooral berucht voor nesten in de dakrand van een huis. Dit kan leiden tot een overvloed aan potentiële problemen. Om te beginnen met, zal lawaai binnenkort een probleem wanneer hongerige baby vogels beginnen getjilp meedogenloos voor een worm.
  • Schade kan worden veroorzaakt de ontluchting systeem voor de verwarming en air eenheid. Waardevolle en dure isolatie kan worden verloren, waardoor nutsrekeningen stijgen. Een geneste vak zal waarschijnlijk worden gezien als een veel aantrekkelijker locatie om eieren, bespaart u enkele mogelijke ongemak terwijl ook het bevorderen van de verhoging van de natuurlijke habitats van de soorten te leggen.
  • U hebt een VoorRij seat voor alle de vogels kijken die u zorg om te zien.


Gerelateerde Berichten