Organisaties die gebruikmaken van het oneindigheidsteken

09/13/2012 by admin

Oorspronkelijk gebruikten de Romeinen het oneindigheidsteken, geschreven als een horizontale cijfer "8", om aan te geven dat een aantal zeer groot was. Wiskundige John Walis gebruikt eerst het symbool ter aanduiding van het concept van oneindigheid in de 17e eeuw. Vandaag zijn er veel verschillende soorten organisaties die gebruikmaken van het oneindigheidsteken als onderdeel van hun logo.

Mnd Milano

Mnd Milano is een Italiaanse onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van luxegoederen. Het werd opgericht in 2008 door Aldo Lopez en zijn vrouw Paola Maganzini. Naam van het bedrijf verwijst naar het Latijnse woord voor mode, "mos", en de Italiaanse stad Milaan, een centrum van de Italiaanse mode-industrie. Mnd Milano maakt sieraden, handtassen en brillen, met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen en geschoolde ambachtslieden. Het oneindigheidsteken wordt gebruikt op een discrete manier op producten van het bedrijf en prominent in hun logo is opgenomen.

Oneindige Corporation

Oneindigheid Corporation, een informatie technologieën bedrijf, opgericht in 1975 en heeft momenteel vier kantoren over de hele wereld, met inbegrip van de hoofdzetel van de wereld in Laguna Niguel, Californië. Infinity Corporation is gespecialiseerd in het verstrekken van tools aan haar klanten die het mogelijk maken om oudere computertoepassingen werken met nieuwere besturingssystemen te maken. Ze ook verkopen en service dataservers. Van oneindigheid Corporation-logo is een gestileerde oranje oneindigheidsteken die rechte hoeken in plaats van curven gebruikt te produceren van de bekende vorm.

Body Piercing

Oneindige Body Piercing, dat werd geopend in 1995, werd de eerste speciale doordringende shop in Philadelphia en het blijft dat onderscheid vandaag houden. De winkel is de enige in de Philadelphia gebied als een lid van de vereniging van professionele Piercers. Oneindige Body Piercing heeft drie piercers op zijn personeel en biedt een breed scala van diensten met inbegrip van oor, neusgat en lip piercing. Het logo biedt een oneindigheidsteken binnen een ellips.

Bay Area Raad

De Bay Area Raad gevormd in 1945 de belangen van het bedrijfsleven van de negen provincies die deel van de San Francisco Bay gebied van Californië uitmaken te bevorderen. Op moment van publicatie hebben meer dan 275 grote regionale werkgevers vertegenwoordigers van hun bedrijf op de Raad. De Raad werkt momenteel om high-speed rail en de WereldExpo 2020 naar Californië. Het logo is een asymmetrische grijze en rode oneindigheidsteken.Gerelateerde Berichten