Hoe om te zorgen voor een Chinchilla

01/27/2016 by admin

Met hun speelse persoonlijkheden, grenzeloze energie, en cherubic gezichten zijn Chinchilla's hard op weg een populaire huisdier. Nachtdieren, Chinchilla's kunnen leven voor maar liefst 15 jaar met de juiste zorg, dus is het essentieel dat je absoluut zeker van bent u klaar voor de inzet voordat u een chinchilla brengen in uw huis.

Instructies

Hoe om te zorgen voor een Chinchilla

• Zorg ervoor dat uw chinchilla heeft een ruime woonkamer, zoals een kooi of een oefening pen. Als u liever een kooi, zorgen dat het niet draad vloeren hebben en voor een kooi met meerdere niveaus kiezen omdat Chinchilla's liefde om te beklimmen.

• Bieden uw chinchilla met het juiste beddengoed, zoals ASP of een ander type van hout scheren. Gebruik nooit cedar krullen, echter, omdat ceder is gebleken dat tot ernstige gezondheidsproblemen in kleine dieren.

• Chinchilla's zijn net als mensen en soms zij moeten get away from it all, dus geef uw chinchilla verschillende vakken, of zelfs plastic buis, waar hij kan gaan en verbergen.

• Zorg ervoor dat uw chinchilla heeft genoeg om op te kauwen, met inbegrip van takken en houten speelgoed die niet behandeld zijn. Chinchilla's, waarvan tanden altijd groeien, zijn berucht chewers en kauwen helpt houden hun tanden korte.

• Laat de chinchilla te voeren gratis af en toe. Net als andere huisdieren, Chinchilla's hebben veel tijd uit van hun kooi nodig of de uitoefening van pen te rennen en te ontdekken. Voordat u uw chinchilla vrije loop laat, echter opslag chinchilla-proof uw huis door rekening houdend met alle draden en koorden met plastic buis, die over het algemeen kunt u bij de meeste het huisverbetering.

• Feed uw chinchilla overvloed van verse Timothy hooi, tussen één en twee eetlepels van pellets elke dag, en een half kopje verse groenten per dag, met inbegrip van romaine of rode blad sla, basilicum en koriander. Uw chinchilla dieet is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat ze een lang en gezond leven leeft

• Aankoop chinchilla stof en een grote container bij uw plaatselijke dierenwinkel, en laat uw chinchilla te nemen een bad stof meermaals per week voor ongeveer 10 tot 15 minuten elke keer. Echter, als het weer vochtig is, toestaan uw chinchilla dat stof baden vaker.

• Geef uw chinchilla veel aandacht. Chinchilla's zijn gezellig dieren die nauwe banden met hun lieveling ouders vormen kunnen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de container die u voor uw chinchilla stof Bad koopt is groot genoeg voor hem te rollen rond en Bekijk het volledige effect van het stof bad.


Gerelateerde Berichten