Vierkant moderne bruidstaart ideeën

04/27/2012 by admin

Vierkant moderne bruidstaart ideeën

Bruidstaart hoeft niet te worden een traditionele stapel ronde lagen van vanille cake. U kunt de smaken van alle soorten en verschillende vormen hebben. Als u een bruiloft met moderne flair ondervindt, kunt u een vierkante cake. Voor een kleine guest list, een enkele grote vierkant zou kunnen volstaan, maar voor een grotere bruiloft, kunt u verschillende pleinen van gegradueerde maten stapelen. Verbeter de cake's kijken met hulpprogramma's die zijn tewerkgesteld in slanke roestvast staal.

Polka Dots

Dekking van de taart in solide fondant, voeg dan fondant polka dots in uw bruiloft kleur of kleuren. Gebruik voor een uiterst modern look, noppen van verschillende maten. U kunt één koek laag of meerdere bestellen. Geven uw taart decorateur een staal van weefsel van een Bruidsmeisjesjurk zodat ze kan overeenkomen met de kleur.

Multi ontwerp

Voor een grillige uitziende moderne cake, maak een laag frosted met noppen, een laag van effen kleur, een laag van strepen en een laag van plaid. De lagen kunnen zijn schuin op elkaar in plaats van vierkant gestapeld. In bloemrijke kleuren is deze taart leuk voor een voorjaar bruiloft.

Strepen

U kunt een cake stripe-ingericht met brede of smalle strepen hebben in een assortiment van kleuren. Donkere chocolade strepen kijkt indrukwekkend met witte berijpen. Pastel strepen zijn mooi voor een zomer bruiloft. De strepen bestaan over het algemeen uit fondant. Als u niet dierbaar van de smaak van fondant, maar net als de manier waarop het lijkt, vragen voor een laag van smakelijke suikerglazuur onder de fondant.

Toren

Voor een stedelijke uitstraling, zet u uw cake in een toren. Stapel lagen van iets studeerde aan maten, vervolgens betrekking hebben op de hele taart met fondant. Vanwege het gladde oppervlak, kan zelfs de taart worden geschilderd met bakken verf, misschien met een geometrisch ontwerp in de kleuren van uw bruiloft.Gerelateerde Berichten