Hoe Mic een Cello met een basversterker

11/30/2012 by admin

Hoe Mic een Cello met een basversterker

Het geluid van een cello frequentiebanden te versterken met een microfoon en een bas versterker lijkt misschien eenvoudig, maar er is een kunst om te doen het goed. De cello heeft een warme toon, vergelijkbaar met de menselijke stem, en de versterking nodig heeft om vast te leggen die. De truc is in de plaatsing van de microfoon, een voorversterker, en de instellingen gebruiken op de versterker (een basversterker is gemaakt voor de lagere frequenties van bassen en cello's en zal een voller geluid produceren).

Instructies

De microfoon

• Zitten met de cello tussen je benen. Plaats de stand een beetje meer dan 12 inch vanaf de voorkant van het instrument. Plaats de microfoon in de houder op de top van de tribune, ervoor te zorgen het niet meer dan 1 voet aan de voorkant van het instrument.

• Pas de hoogte van de stand zodat de microfoon niveau met de brug van de cello is.

• Sluit de microfoon aan op de voorversterker. Deze plaatsing zal geven een welomschreven, afgerond geluid op de cello, maar de afstand van het instrument betekent dat het geluid niet geïsoleerd (dat wil zeggen, het zal halen anderzijds omringende geluiden).

• De voorversterker aansluit op de versterker met behulp van een 1/4-inch jack snoer; de voorversterker verhoogt de spanning winst een harder, maar waar, signaal afgeven aan de versterker, anders het amp ontvangt geen een sterk genoeg signaal te geven een goede geluid aan het instrument.

De versterker

• Schakel de versterker en voorversterker. Zitten naar de voorzijde en de zijkant van de versterker, niet direct voor het, als dit leiden feedback tot kan. Voer de boog over de cello te horen van de verschillende notities. Wijzigen van de bas, Midden en hoge tonen besturingselementen op de cello. Beginnen met de bass-regeling en de laagste tekenreeks, aanpassen totdat u bereikt de Toon die u wenst.

• Herhaal met de besturingselementen midden en hoge tonen. Wijzigen van de instellingen met elke nieuwe locatie, zoals de akoestiek in elke plaats anders zal zijn. Experimenteren om te vinden van de ideale Toon voor de cello, ervoor te zorgen dat u de middelste en bovenste registers van het instrument, dat gemakkelijk in andere treble instrumenten verwerken kunt niet verliezen.

• Het vak directe inspuiting aansluit op de aansluiting van de luidspreker aan de achterzijde van de versterker; Dit zal het geluid direct in het mengpaneel voeden en elimineren de noodzaak van het opzetten van een andere microfoon voor de versterker klankkasten (nog steeds kun je om te horen van het instrument door de spreker en zitten kundig voor pas zo nodig).Gerelateerde Berichten