Hoe te spelen Rayman Raving Rabbids 2

11/26/2012 by admin

Hoe te spelen Rayman Raving Rabbids 2

Rayman Raving Rabbids 2 is het tweede spel in een spin-off serie van Ubisoft van Rayman franchise gemaakt voor de Nintendo Wii console. De serie Rabbids benadrukt sterk slapstick humor, popcultuur parodie en minigames dat creatieve toepassingen voor de Wii-afstandsbediening en nunchuck bijlage vinden. Er zijn 50 unieke minigames in Rayman Raving Rabbids 2, maar het spel kan worden beheerst door slechts een handvol verschillende stijlen leren.

Instructies

• Richt de afstandsbediening op het scherm te streven in de secties van de eerste-persoonsschutter on rails van Rayman Raving Rabbids 2. Brand plunjers op doelen om punten te verdienen.

• Verplaats de afstandsbediening in de voorgestelde richting in dergelijke spelmodi als "Dial R voor Rabbid" en "American Football." Deze minigames maken gebruik van de Wii-afstandsbediening en nunchuck de motie-ontdekkende mogelijkheden en slechts nodig die realistisch beweging worden voltooid.

• Schudden, stuwkracht of verhogen van de Wii-afstandsbediening in de tijd om te voltooien de verschillende ritmische minigames in Rayman Raving Rabbids 2. Deze modi benadrukken beweging in een willekeurige richting van nauwkeurige beweging.

• Voer dergelijke spelmodi als "Snake Charmer" door te drukken op de Wii-afstandsbediening knoppen in de juiste volgorde. Games van deze soort zoals traditionele video games spelen en maken geen gebruik van enige motie-ontdekkende vermogen.

• Schudden van de afstandsbediening en nunchuck snel in deze modi als "Baseball" en "Burp." In plaats van te vertrouwen op de hand-oog coördinatie en de vaardigheid van de speler, betwisten deze modi uithoudingsvermogen van de speler.

Tips & waarschuwingen

  • Alle "reizen" tweemaal om te ontgrendelen elke minigame voor "Free Play" mode worden afgespeeld.
  • Draag altijd de Wii remote polsbandje wanneer het spelen van games die vereisen snelle maaiende van de afstandsbediening om te voorkomen dat schade of beschadigd eigenschap.


Gerelateerde Berichten