Hoe de zorg voor een 10-week-oude Chihuahua

11/25/2013 by admin

Hoe de zorg voor een 10-week-oude Chihuahua

Chihuahua's zijn kleine honden. Zelfs als volwassen honden zijn ze moeilijk te zorg voor als gevolg van de geringe omvang en het gemak van verwondingen. Kleinere honden hebben een hoger risico voor gezondheidsproblemen. Omdat Chihuahua puppies vooral gevoelig voor problemen zijn, passende wijze te verzorgen is noodzakelijk. Veel honden fokkers toestaan puppies te verlaten hun moeder op de leeftijd van acht weken. Chihuahua puppies zijn vaak ongeveer 10 weken oude voordat ze zijn volledig gespeend en klaar om te worden verwijderd uit hun moeder.

Instructies

• Feed de pup ten minste vier kleine maaltijden per dag. Volgens The Puppy Dog plaats moeten Chihuahua puppies volgen de regel van het eten van kleine maaltijden vaak omdat ze hebben een snelle stofwisseling dat snel via voedsel brandt en een kleine maag waarmee ze te eten veel niet. Volwassenen zijn prima met twee maaltijden. Puppies moeten vier of meer kleine maaltijden gedurende de dag.

• Vermijd het gebruik van een grote kom voor water. Als een pup, Chihuahua puppies kunnen klimmen in een grote kom om te drinken en zou kunnen vallen in de container. In tegenstelling tot grotere rassen, Chihuahua puppies risico verdrinking vanwege hun kleine omvang. Gebruik een kleine kom. Vul het aan regelmatig om te voorkomen dat de pup klimmen erin en toe te staan van de hond om te drinken het water zonder moeite.

• Voorbereiden op lage bloedsuiker. Omdat Chihuahua pups een snelle stofwisseling hebben, is het risico van een lage bloedsuiker hoog. Bereiden door het hebben van een passende plakken of voedsel item dat de pup eten kunt als bloedsuikerspiegel druppels te laag. Bespreking aan een dierenarts over de beste opties voor het specifieke type van Chihuahua pup.

• Krat trein de pup. Chihuahua puppies zijn op 10 weken oud, oud genoeg om de trein, die de snelste manier is om het RAS housebreak krat. Plaats de puppy in de krat gedurende de dag de pup om vertrouwd te raken met de krat. Neem altijd de pup buiten onmiddellijk na het nemen van de pup uit de kist.

• Kleden de pup. Chihuahua puppies zijn gemakkelijk gekoeld vanwege hun kleine omvang en dunne lagen. Als het weer koud is, zet u de Chihuahua in een trui of een vergelijkbaar object van kleding voor extra warmte.

• Neem de pup naar de dierenarts, wanneer er zijn gezondheidsproblemen. Chihuahua puppies zijn delicaat, in vergelijking met andere rassen pup. De pup nemen naar de dierenarts bij de eerste tekenen van ziekte of problemen kan de pup leven redden.Gerelateerde Berichten