Devil May Cry PS2 bedrog

07/19/2012 by admin

"Devil May Cry" is een actiespel dat werd uitgebracht voor de PlayStation 2 in 2001. Het oorspronkelijk begon als een vervolg op de survival horror "Resident Evil" serie, maar de verhoging van de nadruk van gevecht leidde uiteindelijk tot het steeds een aparte spel. Het spel heeft geen officiële cheats, maar spelers het spel door gemakkelijk automatische ontgrendeling veel makkelijker kunnen maken. Spelers kunnen ook bedriegt codes via een actie Replay disc invoeren.

Easy automatische modus

In tegenstelling tot de meeste games geeft "Duivel kan Cry" in eerste instantie niet de optie van het selecteren van elke moeilijkheidsgraad, met uitzondering van "Normaal". Het is zeer eenvoudig te nooit ontdekken de gemakkelijke automatische moeilijkheid-modus. Deze modus verdubbelt Dante van leven en duivel Trigger bars. Dante geneest ook veel sneller op deze moeilijkheidsgraad. Dit maakt het spel zeer gemakkelijk te slaan, maar heeft het nadeel van te voorkomen dat u de harde moeilijkheidsgraad ontsluiten nadat u eerste door-speel. Het geheim om te ontgrendelen gemakkelijk automatische moeilijkheid is om jezelf gedood in missie 1 tot en met 3.

Actiecodes Replay

De actie Replay schijf kan spelers ga het bedrog van op PlayStation 2-spelletjes. Plaats de actie Replay-cd in de console. Wanneer ertoe aangezet, swap in de "Devil kan Cry" spel-cd. De actie Replay brengt automatisch omhoog het menu van de code voor het spel. Selecteer "Toevoegen nieuwe Cheat" in het menu van de Code toe te voegen bedrog. De eerste code moet u is de kapitein code, die vereist is voor andere bedrog om te werken. De kapitein code is "F0VR-XUUD-CW701-VZUR-01D2-PR2MG-ZQKN-82PK-RCD87."

The Untouchables

De onaantastbare actie Replay cheat maakt effectief Dante onaantastbaar door vijandelijke aanvallen. Dante is niet eigenlijk onoverwinnelijk, maar vijandelijke aanvallen zal niet zitten kundig voor hem aanraken. Dit heeft het toegevoegde voordeel om te voorkomen dat vijandelijke aanvallen bedwelmen van de speler. De onaantastbare code is "JYNG-VP84-K5D3D-2GCB-F6KB-VXUAY-ACU4-0BDH-UPBG0-3RR5-VCDH-FJ0M2."

Oneindige duivel Trigger Gauge

Dante de meest krachtige aanvallen in "Devil kan Cry" uitputten de duivel Trigger meter op het scherm weergegeven. Dit bedriegt geeft Dante een oneindig aanbod van de duivel Trigger, die hem toelaat om het gebruik van deze aanvallen zo vaak als gewenst. De code voor een oneindige duivel Trigger gauge is "10N3-N7Q6-V1V8C-5YUU-CWKV-DPB1A-4B97-X3VB-WBQ0M-PKRH-PTHW-T1QGV."

Ontgrendelen alle moeilijkheidsgraden

Gebruik de actie Replay te ontgrendelen elke moeilijkheidsgraad in het spel. Dit omvat legendarische Dark Knight en Super Dante die het spel makkelijker maken door de sterkere speler. Dit voorkomt de noodzaak om te spelen door het spel drie keer om te ontgrendelen alle moeilijkheidsgraden. Dit elimineert de noodzaak om te spelen op de moeilijkheidsgraad frustrerend moeilijk Dante moeten sterven. De code voor het ontgrendelen van alle moeilijkheidsgraden is "ZYZE-TXUQ-A9HAU-4A2E-KG3R-YHX94-DBZH-0TBQ-WAU10."Gerelateerde Berichten