How to Deal met tiener vertrouwenskwesties

04/22/2012 by admin

Wantrouwen is een gemeenschappelijk probleem teistert de vaak vluchtige relaties tussen tieners en hun ouders. Sommige ouders vrezen het begin van tienerjaren zoveel als de 'verschrikkelijke tweeën." Kan je zelf voelen angstig als uw kind adolescentie benaderingen. Als dit het geval is, kunt u uzelf vertrouwd met de stappen die u continu ondernemen kunt om het vertrouwen tussen u en uw tienerzoon of dochter. Doen kan dus helpen u een sterkere en meer zinvolle relatie op te bouwen.

Instructies

• Tot stand brengen van een open lijn van communicatie waarin beide partijen kunnen vrij om zich te uiten. Luister naar uw tiener zonder oordeel en aandacht te besteden aan haar vragen en adviezen. Erkenning en de aanpak van uw tiener gevoelens zal toestaan haar om te bekijken u als iemand wie ze kan naar voor steun en/of informatie, in tegenstelling tot een tegenstander.

• Wees pro-actief deel te nemen aan uw tiener leven. Neem een oprechte interesse in hun sociale leven, academische prestaties en andere gebieden van hun leven.

• Herkennen de fijne lijn tussen gezonde, actieve betrokkenheid bij uw tiener leven en schending van de privacy. Tenzij u legitieme zorgen over uw kind veiligheid hebben, niet snoop via zijn computerbestanden of lezen van de tekstberichten op zijn telefoon. Vermijd wekken de indruk dat u voortdurend bespioneren uw tiener, die enorme wantrouwen kan stimuleren. Bij voorbaat afspreken met de tijden wanneer u verwacht dat uw zoon om te bellen en inchecken terwijl uit met vrienden in plaats van roepen hem onophoudelijk tijdens het uitje.

• Build trust door het verhogen van uw tiener voorrechten in ruil voor de volgende regels. Bijvoorbeeld, uitbreiden van uw dochter avondklok als ze voortdurend keert terug naar huis wanneer verwacht. Maak het duidelijk vanaf het begin dat met inachtneming van de regels tot beloning leiden zal. Wederzijds vertrouwen zal groeien als zowel u als uw tiener uw woord houden--zelfs als doen dus niet gerelateerd is aan een beloning. Volgende door op uw belofte om te rijden uw dochter naar het winkelcentrum of de help van uw zoon op een schoolproject zal ontwikkelen van het kind vertrouwen in uw betrouwbaarheid.

• Loop niet weg van een situatie met betrekking tot uw tiener als gevolg van frustratie. Uw dochter zal vertrouw je meer dat als ze weet dat ze op u en dat rekenen kan u zich inzet voor werken dingen uit.

• Benadrukken aan uw tiener dat vertrouwen is een essentieel onderdeel van sterke, relaties, zowel persoonlijk als professioneel, gedurende het hele leven de moeite waard.

Tips & waarschuwingen

  • Uitzonderingen op niet beoordelen of uw tiener privacy invasie omvatten situaties waarin uw tiener heeft aangegeven dat hij of iemand anders in gevaar is.


Gerelateerde Berichten