How to Get Rid van mieren in boeken

05/10/2013 by admin

How to Get Rid van mieren in boeken

Mieren zijn gemakkelijk een van de hoogste huishoudelijke plagen en om te infiltreren alles en alles dat tot voedsel leidt kunnen beheren. Een meer gemeenschappelijk probleem met mieren is hun vermogen om te doorzoeken door middel van boek stekels en pagina's, en daarbij eventueel ruïneren een boek met hun squished lichaam. Met enige wilskracht van uw kant, het wegwerken van mieren in boeken en houden hen uit boeken is een proces dat hoe dan ook kan worden bereikt als u een beginner pest eliminator of een doorgewinterde verdelger bent.

Instructies

• Verwijder alle boeken over uw plank/Bureau (met inbegrip van degenen zonder mieren in hen) en plaats hen op een tafel uit de buurt van waar u ze normaal opslaan. Borstel uit alle mieren en mier organen van de pagina's van deze boeken zo goed als je kunt en plaats ze opzij.

• Identificeer wat voor soort spray die u zou willen gebruiken om af te schrikken van de mieren. De meeste huiseigenaren kiezen voor de meer gemakkelijk toegankelijke en betrouwbare generieke winkel koopt mier afstotend. Echter, met slechte geur en gevaarlijke chemische stoffen, sommige huiseigenaren kiezen meer natuurlijke en zelfgemaakte opties die minder chemische-gebaseerde zijn en geur beter. Sommige van de meer prominente natuurlijke keuzes omvatten citroensap, bicarbonaat, koffie gronden en mengsels van sinaasappelschil en water. Ongeacht welke optie u kiest, gebruik uw zelfgemaakte vloeistof/stof zoals u zou een generieke spray gebruiken.

• Spray uw algemene ant spray (of zelfgemaakte/natuurlijke spray) grondig op uw bureau of plank die in het bezit van uw boeken. Het idee achter de spray is te vernietigen de feromoon paden die mieren hebben geleid tot het gebied. Feromoon paden zijn gelegd door een scouting mieren die de rest van de mierenkolonie leiden naar de locatie. Door de vernietiging ervan, is de rest van de mierenkolonie niet opnieuw identificeren waar het Bureau is. Meer dan alleen de vernietiging van de paden, helpt de spray ook weerhouden verder scout mieren leggen meer paden.

• Wacht drie dagen voor uw algemene ant spray te drogen uw bureau/boek plank om veilig te maken voor u om materialen op weer. Met behulp van uw schone doek, grondig schrobben de pagina's en de stekels van uw boeken te grondig vernietigen elke resterende feromoon paden.

• Vervang uw boeken in hun normale locatie en bewust Vergeet niet te eten terwijl je aan het lezen bent uw boeken. Kruimels, sappen, of een ander item van voedsel zal blijven steken in boek stekels en er blijven voor een lange tijd tot een scouting mier ze vindt.Gerelateerde Berichten